Sport / Nogomet

Osijek s igračem manje iz minusa do boda protiv Lokomotive

Osijek s igračem manje iz minusa do boda protiv Lokomotive

U posljednjem susretu 15. kola HT Prve lige Osijek je u Kranjčevićevoj remizirao s Lokomotivom 2:2 iako je cijelo drugo poluvrijeme odigrao s igračem manje.

Lokomotiva i Osijek su u borbi za drugo mjesto upisali remi u Kranjčevićevoj gdje su odigrali 2:2 u zanimljivom dvoboju. U konačnici Osječani mogu biti zadovoljniji, uzeli su bod iako su igrali od završnice prvog dijela s igračem manje zbog isključenja Janže.

- S obzirom na sve što nam se događalo na ovoj utakmici, na kraju moram biti zadovoljan ovim bodom. Umjesto da nakon prvih 45 minuta odemo na odmor s vodstvom, dobijemo crveni karton, ostanemo s igračem manje i da nesreća bude još veća dobijemo i gol za 1:1. Onda se posložimo za nastavak uz neke preinake i već u prvom napadu opet primimo pogodak kojim je Lokomotiva došla u vodstvo. Potom smo morali promijeniti sustav i ostati s trojicom odostraga, preuzevši više rizika. Srećom pa nam se isplatilo, uspjeli smo izjednačiti. Imali smo još neke šanse, imali su doduše i domaćini. Stoga mislim da je susret bio dosta sadržajan. Mogu samo čestitati svojim igračima jer se nisu predavali, a sigurno im nije bilo lako. Ipak smo pedesetak minuta bili s čovjekom manje na terenu, rekao je Zekić po završetku utakmice.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Važno je da se Lokomotiva nije odvojila na četiri boda prednosti, a Osijek je ostao bolji i u međusobnim dvobojima, o čemu također vrijedi razmišljati.

- Bod je svakako vrijedan jer nam puno toga nije išlo u prilog od trenutka kada je Janža zaradio isključenje. Naravno da smo morali nešto mijenjati u načinu igre, ali me veseli to što nije bilo malodušja kod mojih igrača nego su vjerovali da mogu doći barem do boda. Jako je dobro što ovdje nismo izgubili i sigurno će nam ovaj rezultat biti dobar poticaj za novi derbi, ovaj puta s Rijekom u Gradskom vrtu. Izazov za izazovom i to me osobno veseli, dodao je Zekić.

SiB.hr
FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!