Sport / Nogomet

VIDEO: MNK Osijek - Muć 5:4

VIDEO: MNK Osijek - Muć 5:4

Igrači malonogometnog kluba Osijek VBK ostvarili su prvu pobjedu u novoj prvoligaškoj sezoni, u utakmici 2. kola. Osječani su ponovno u dramatičnoj završnici utakmice na Zrinjevcu ubilježili 3 boda, protiv sastava Muć Bitumine slavivši rezultatom 5:4.

Iznimno kvalitetnu, sadržajnu i neizvjesnu utakmicu punu preokreta moglo je vidjeti oko 300 gledatelja u dvorani Zrinjevac.Osječki prvoligaš nakon vrlo dobre predstave u Zagrebu protiv naše najbolje momčadi Nacionala i poraza od 5:3, ponovio je odličnu igru u susretu s Muć Bituminom.
Utakmica s puno preokreta na kraju je završila zasluženo u korist domaćih plavih, jer su bili bolja momčad, a pogotke su omogućili gostima samo zbog svojih neprisiljenih pogrešaka.
No, igralo se vrlo dinamično s jedne i s druge strane s puno prigoda pa su i vratari Bolšec i Rogić imali dosta posla.Poveli su gosti golom Olujića u prvoj minuti, izjednačuje Dakić, pa za Muć Bituminu zabija Vrdoljak da bi izjednačio Stipanović.Tim se rezultatom otišlo na odmor.
Dakić je svojim drugim golom u nastavku doveo Osijek VBK prvi put u vodstvo, no ono nije dugo trajalo.
Zgodicima Lovrića i Nazifa u samo 4 minute bijeli su preokrenuli rezultat.
Ipak momčad novog trenera Marina Smoje skupila je hrabrosti i umijeća dostići još jedan zaostatak i s 2 nova gola Ivanuša i Granićevog autopogotka, plavi su ostvarili prvu pobjedu u utakmici 2. kola 1. HMNL.
Sudeći po nastupima nakon prva 2 kola u novoj prvoligaškoj sezoni osječki klub mogao bi imati puno bolji uspjeh od onog prošlosezonskog.

VIDEO:
{youtube}ikGjnSVwVYg{/youtube}

 


Izdvojeno

Reci što misliš!