Sport / Nogomet

Osijek u Koprivnici traži novu gostujuću pobjedu

Osijek u Koprivnici traži novu gostujuću pobjedu

Gostovanje kod Slaven Belupa u Koprivnici svi su u Gradskom vrtu označili vrlo bitnim za završni dio jesenskog dijela sezone. Povratak na pobjednički kolosijek bio bi iznimno značajan i zbog rasporeda kojega Bijelo-plavi imaju do odlaska na zimsku stanku.

I trener Zoran Zekić ukazao je na važnost koprivničkih bodova, ističući da će do njih biti teško doći u ogledu s tvrdim i neugodnim protivnikom. Opet će, uslijed ozljeda, bolesti i žutih kartona, doći do određenih promjena u sastavu, ali to se ionako učestalo ponavlja. Bez obzira na probleme, jasno je da će Osijek subotnji dvoboj nastojati riješiti u svoju korist.

U sastav se tako vraća oporavljeni Mudražija koji je jako nedostajao u posljednjih nekoliko susreta i s njim vezni red Osijeka izgleda i djeluje znatno kvalitetnije i energičnije. I dalje neće biti Bočkaja koji će zbog vodenih kozica vjerovatbi propustiti sve utakmice do kraja jesenskog dijela sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Želimo dobro ući u utakmicu, ali i odigrati cijelu utakmicu kvalitetno. Vidljivo je bilo i u Puli i protiv Dinama da smo pali u drugom dijelu i vjerujem da će sutra biti puno bolje. Moramo se postaviti i ponašati tako da želimo pobjedu," rekao je Zekić.

Osijek je nerijetko imao problema u Koprivnici, ali posljednjih sezona taj teren više nije tako bauk.

"Teško je pronaći podražaj kad igraš pred 200-300 ljudi, ali opet govorim da se ne smijemo na ništa izvlačiti i jednostavno treba otići igrati nogomet na odličnom terenu tako da se nogomet da igrati," dodao je Zekić.

Susret počinje u 15 sati.

SiB.hr

   

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!