Sport / Nogomet

Osijeku (samo) bod u Puli

Osijeku (samo) bod u Puli

Nogometaši Osijeka nisu uspjeli doći do četvrte uzastopne pobjede na gostovanjima. U Puli su vodili, ali je Istra na kraju zasluženo za konačnih 1:1.

Bolje je Osijek odigrao u prvom dijelu i imao nekoliko odličnih prigoda. Svakako najbolju nije iskoristio Grgić koji je pucao direktno u vratara da bi nakon toga pritisak na zadnju liniju Puljana urodio plodom. Uzeli su jednu loptu Hajradinović i Marić koji dodaje Kamenaru za njegov prvijenac u dresu Osijeka.

Do kraja poluvremena Osijek je kontrolirao utakmicu, a onda je u drugi dio ušao znatno usporenije i pomalo u mislima na Dinamo što im se i osvetilo.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Istra je konstantno pritiskala i imala nekoliko prigoda pri čemu se istaknuo Malenica. Pred sam kraj susreta iz okreta sjajno puca Traore, lopta se od grede odbija do Miereza koji zabija za izjednačenje.

Osijek je u ovaj susret ušao desetkovan bez Mudražije, Lope, Bobana, Škorića, Šorše, a dogodilo se upravo ono na što je Zekić upozoravao. Zamjene koje je imao na raspolaganju nisu odigrale na zadovoljavajući način, a kad tome dodamo i Bočkaja koji je igrao ozlijeđen, Osijek je u Puli dobro i prošao.

Nogometaši Osijeka nastavljaju gostujući put i to kup susretom protiv Krka, a onda u sklopu HNL u Gradski vrt stiže Dinamo. 

SiB.hr

Foto: D.Mrkonjić/Pixell

   

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!