Sport / Nogomet

Osijek u Puli traži četvrtu uzastopnu gostujuću pobjedu

Osijek u Puli traži četvrtu uzastopnu gostujuću pobjedu

Ovoga se vikenda igraju utakmice 12. kola 1. Hrvatske nogometne lige u sklopu kojega nogometaši Osijeka u subotu gostuju u Puli kod ekipe Istre. Bit će to četvrto uzastopno prvenstveno gostovanje, a podsjećamo kako je prethodna tri ekipa Osijeka riješila u svoju korist.

Uoči puta trener Osječana Zoran Zekić održao je uobičajenu konferenciju za novinare na kojoj je podsjetio na poduži popis igrača na koje ne može računati u toj utakmici: "Povrijeđenih, ozlijeđenih, uvrijeđenih ima puno, posebno onih uvrijeđenih. Lista izostanaka se nije uopće promijenila u odnosu na prošlo kolo što znači da sigurno ne putuju Mudražija, Lopa, Šorša, Henty koji su ozlijeđeni, te Škorić koji ima tri žuta kartona, a osim njih upitan je Boban kojega muče leđa", rekao je Zekić i dodao kako je dobra vijest što će za susret u Puli vjerojatno biti spreman Petar Bočkaj koji nije treniraro cijeli ovaj tjedan.

S obzirom na izostanak Škorića važna je vijest što se u sastav vraćaju Alen Grgić i Guti, koji su odradili kazne zbog žutih kartona, a umjesto kapetana Škorića zaigrat će Danijel Lončar, dok će kapetansku vrpcu preuzeti Domagoj Pušić.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Što se tiče Istre trener Zekić je istaknuo kako je to vrlo kvalitetna i opasna ekipa bez obzira na preposljednje mjesto koje trenutačno drže na prvenstvenoj ljestvici: "Nedaj Bože da u tu utakmicu uđemo kao protiv Rudeša jer ćemo biti u velikim problemima. Koncentracija od samoga početka morati biti maksimalna i potrajati tijekom cijeloga susreta, budući da je Istra suparnik s dosta nezgodnih i kvalitetnih pojedinaca, uglavnom stranaca u svojim redovima. Bez obzira na to puno toga ovisi o nama, a bit će teško koliko mi sami sebi napravimo teškom tu utakmicu", rekao je Zekić.

Ekipa Osijeka nakon susreta u Puli ostaje u Istri jer će u srijedu na Krku protiv istoimene ekipe igrati utakmicu 3. kola Hrvatskog nogometnog kupa.

Utakmica u Puli počinje u 17 sati i 30 minuta.

Tekst: Radio Osijek
Foto: NK Osijek 

       


Izdvojeno

Reci što misliš!