Sport / Nogomet

Desetkovani Osijek protiv Rudeša želi pobjedu

Desetkovani Osijek protiv Rudeša želi pobjedu

Na konferenciji za novinare uoči puta u Zagreb, trener Osijeka Zoran Zekić je naglasio kako on i njegova momčad ni u kojem slučaju ne razmišljaju na način da su bodovi protiv Rudeša već unaprijed osvojeni. 

"Utakmica će biti zahtjevna u mnogo aspekata, ali većina toga ovisi o nama i kako ćemo se postaviti i kakvo ćemo imati razmišljanje. Radimo dva tjedna isključivo s razmišljanjem na Rudeš i nema nikakvog podcjenjivanja," rekao je Zekić u uvodu.

Pecnuo je Zekić u uvodu i medije koji očito ne daju dovoljno pažnje rezultatima bijelo-plavih pa je tako svega nekolicina njih došla na samu konferenciju. No, to kao i izostanak publike na stadionu je svakako zasebna tema.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek pak u susret ulazi bez nekolicine prvotimaca. Tako će izostati ozljeđeni Mudražija, Lopa, Henty i Šorša dok u momčadi nema Gutia i Grgića zbog žutih kartona, a Čavar i Radeljić su se tek pridružili treninzima nakon epizode u mladoj momčadi BiH.

Tako će prigodu dobiti Lončar koji je podigao svoju razinu igre u B momčadi te mladi Boško Šutalo koji će zaigradi na desnom beku. Inače, Šutalu predviđaju sjajnu karijeru pa je i prirodno da krene dobijati prigode u susretima protiv nominalno slabijih protivnika od Osijeka.

Pohvalio je Zekić i mlade Benića i Kuprešaka i već najavio kako će neki od njih dobiti prigodu već od zime, a Osijek tako postati još mlađa i poletnija momčad. 

"Nadam se da će trener domaćih naići na zid iako će zasigurno udariti na našu stranu gdje su naši mladi," rekao je Zekić i istaknuo kako očekuje pomoć iskusnih Janže i Škorića.

Rudeš je prema Zekićevim riječima bio tvrd orah svakome, ali uz kolektivnu igru Osijek želi bodove i s trećeg uzastopnog gostovanja.

Utakmica je na raspored od 15 sati na stadionu u Kranjčevićevoj i to ponovo gotovo bez publike što je tužna slika HNL-a.

SiB.hr
Foto: Davor Javorović/Pixell 

      


Izdvojeno

Reci što misliš!