Sport / Nogomet

Vjerovali ili ne: Osijek prodaje igrača u Katar za 30 milijuna eura!?

Vjerovali ili ne: Osijek prodaje igrača u Katar za 30 milijuna eura!?

Za jednu od najvećih nada s Gradskog vrta Osijek je naime, navodno uprihodio nevjerojatnih 30 milijuna eura.

Hrvatska je na rubu senzacionalnog nogometnog transfera koji bi ukoliko se ostvari, iako ne u financijskom smislu, u svakom drugom ostao vječno zapisan u domaćoj nogometnoj povijesti.

Naime, donedavni član juniorske momčadi Osijeka Josip Sušić ovih je dana navodno ostvario transfer u Katar. Sama po sebi vijest i nije nešto senzacionalna dok se u nju ne upletu brojke. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Za jednu od najvećih nada s Gradskog vrta Osijek je naime, navodno uprihodio nevjerojatnih 30 milijuna eura, pišu Sportske Novosti. Tako je, sudeći prema glasinama koje kruže, mladić koji nema ni jednog nastupa u 1. ni u 2. HNL i nije ni u kadru mlađih reprezentativnih selekcija, oborio primjerice, Modrićev izlazni transfer iz Dinama u Tottenham (21 milijun eura), a uz to je i na drugom mjestu najskupljih transfera hrvatskih nogometaša, odmah iza Matea Kovačića i njegova prelaska iz Intera u Real (35 milijuna eura). 

"On je svoje nastojao dokazati u Zadru, Hajduku, Lokomotivi, pa je na kraju stigao i do nas. Nije ništa posebno u igračkom smislu, ali neću više  izgovoriti ni jednu lošu riječ o njemu i igračkoj vrijednosti koju ima", prokomentirao je oprezno Osijekov glavni klupski skaut Marin Skender. 

"Moram priznati da je to najluđa priča koju sam u životu čuo. Ne vjerujem, niti mogu vjerovati. Daj Bože da je istinita, jer i Osijek bi od toga imao i te kakve koristi. Samo, naslušao sam se takvih priča o Sušiću dok je bio kod nas, o talijanskim klubovima koji su za njega ozbiljno zagrizli. Bilo je svega i svačega. Moguće da je i razočaran što kod nas nije uspio. Kod nas je imao stipendijski ugovor koji smo ovog ljeta raskinuli, jer je procjena bila da to treba učiniti, ne samo zbog njegovih igračkih , već svega što ga je do sada pratilo u karijeri, ali o tome ne želim govoriti. Stoga vam dobronamjerno predlažem da tu informaciju dobro provjerite", dodao je bivši vratar i glavni skaut prvoligaša s Drave. 

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!