Sport / Nogomet

Sterilni Osijek i ubojiti Zwolinski u Gradskom vrtu

Sterilni Osijek i ubojiti Zwolinski u Gradskom vrtu

Nogometaši Osijeka trebali su pobjedom u današnjem susretu protiv Gorice zasjesti na čelo prvenstvene kolone, ali nažalost to se nije ostvarilo.

Gorica je na samom početku susreta pritisnula Osječane pa čak i pogodila gredu iz slobodnog udarca, a zatim imala i odličnu prigodu s lijeve strane pri čemu se istaknuo Malenica, ali se nakon toga Osijek oslobodio i zaigrao kvalitetnije prema naprijed. Nažalost po domaće, nastavila se napadačka sterilnost. Henty je probijao po lijevoj strani i servirao nekoliko odličnih lopti, ali prije svih Marić nije uspjevao pospremiti loptu u mrežu.

Osijek je bio bolji, ali promašaji napadača Osijeka moraju zabrinuti jer nažalost ni na klupi nema kvalitetnih zamjena u tom segmentu igre.

PXL 220918 22056670 630x419

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Ono što su promašili domaći, nije propustio najbolji strijelac lige Zwolinski na drugoj strani. Poljak je primio jednu loptu i smireno ju opalio za konačnih 1:0 Gorice. Podsjetio je njegov udarac na one Ejupia koji sad već kronično nedostaje u igri bijelo-plavih zbog bolesti bubrega.

U idućem kolu Osijek otvara seriju gostovanja i to onim na Poljudu protiv ranjenog Hajduka kojeg je uvjerljivo svladao u prvom kolu. Nadajmo se kako će napadači namjestiti svoje nišanske sprave upravo u tom susretu.

SiB.hr

Foto: D.Javorović/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!