Sport / Nogomet

Najavljivali pobjedu pa ostali gotovo bez prigode na Maksimiru

Najavljivali pobjedu pa ostali gotovo bez prigode na Maksimiru

Osijek je doživio prvi poraz u ovogodišnjem izdanju HNL-a. Umjesto beskompromisne borbe za pobjedu, Osijek je odigrao mlaku utakmicu i poslužio Dinamu kao trening pred utakmicu play offa za Ligu prvaka.

 Zoran Zekić ponovo je eksperimentirao i postavio Lončara na desni, a Šoršu na lijevi bok i tako nije izdržao i na teren izveo ekipu koja je posljednje dvije utakmice završila pobjedama. U sredini je ponovo zaigrao Mioč, a Kamenar je zbog ozljede izostao iz kadra dok je Hajradinović ostao na klupu. Tako je Osijek ostao i bez ikakve kreativne mogućnosti pa je logična i jalovost u napadu i siljenje Hentija i Marića koji su ostavljeni na milost i nemilost obrane Dinama.

Niti Dinamo nije odigrao spektakularnu utakmicu, a počeo je golom Teophilea nakon kornera. Guti je zakasnio, a Malenica je bio nemoćan. Još jedan je to u nizu golova primljenih iz prekida ove sezone i neobjašnjivo je ta dekoncentracija u momčadi Osijeka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Dinamo je do drugog gola došao nakon što je Oršić uzeo jednu loptu i sjurio se prema golu Osijeka i snažnim udarcem u 88. minuti zabio za 2:0.

U zadnjim trenucima Lopa je uputio slobodni udarac, a Petrović skreće loptu i svladava svog golmana Livakovića. Bio je to ukupno drugi udarac Osijeka u okvir vrata. Puno premalo u utakmicu u kojoj najavljuješ pobjedu i borbu za prvo mjesto...

Foto: Luka Stanzl/Pixell

   


Izdvojeno

Reci što misliš!