Sport / Nogomet

Bijelo-plavi i do treće uzastopne pobjede u novoj sezoni

Bijelo-plavi i do treće uzastopne pobjede u novoj sezoni

Nogometaši Osijeka u trećem kolu 1. HNL došli su i do treće pobjede.  Gradskom vrtu s 3:0 bili su bolji od Istre 1961. Strijelci za Osijek bili su Ezekiel Henty, Haris Hajradinović i Danijel Lončar.

Nakon što je prvih 45 minuta završilo bez pogodaka, Osijek je u nastavku ipak uspio ubaciti u brzinu više, postići tri pogotka i osvojiti sva tri boda.

Nakon samo četiri minute igre u nastavku Osijek je stigao do vodstva nakon krasne akcije. Alen Grgić proigrao je Kamenara u sredini terena, a ovaj lijepom loptom u prostor Ezekiela Hentyja koji je utrčao u kazneni prostor i matirao protivničkog vratara.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Rezultat se nije mijenjao sve do 72. minute. Prvo je vratar Istre zatvorio kut Hentyju koji je pucao iskosa, a u nastavku akcije, Cardozo ruši Mudražiju, a sudac dosuđuje najstrožu kaznu. Siguran izvođač bio je Haris Hajradinović.

Deset minuta prije kraja domaća momčad potvrdila je novu pobjedu. Ubacio je Hajradinović iz kornera, najviši u skoku bio je Danijel Lončar koji glavom posprema loptu u mrežu.

Najbolji je ovo start u sezonu bijelo-plavih otkad je HNL-a.  U sljedećem kolu čeka ih i prvo gostovanje ove sezone - u petak igraju na Maksimiru kod Dinama.

Rezultati by SofaScore

SiB.hr
FOTO: Dubravka Petric/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!