Zekić: ''Na Istru u istom sastavu i s istim ciljem - pobjeda''

Zekić: ''Na Istru u istom sastavu i s istim ciljem - pobjeda''

Osječki kormilar Zoran Zekić pojavio se pred novinarima na redovitoj press konferenciji uoči ogleda s pulskom Istrom 1961. Pressica nije dugo potrajala, a trener Bijelo-plavih je naglasio kako od svoje momčadi očekuje maksimum.

Stav - Nadam se da ćemo biti u onom izdanju u kakvom smo bili protiv Hajduka na startu i dobrim dijelom u ogledu s Rudešom. U susret moramo ući što bolje i agresivnije s jasno izraženim stavom da igramo na svom terenu. Dakle, trebamo igrati kao da nam je prva utakmica u prvenstvu, a s tri nova boda bilo bi nam puno lakše iščekivati sljedeće dvoboje.

Sastav - Moramo biti odgovorni, što nismo bili u određenim razdobljima prošle utakmice, pa smo odmah kažnjeni. Sada to moramo izbjeći. Sastav neće doživjeti neke promjene u odnosu na Rudeš, mislim da za to nema ni neke potrebe.

Upitnici - Imamo dosta nepoznanica što se Istre tiče. Jako je puno novih igrača kod njih, dosta je i stranaca, tako da ne znamo ne samo njihove kvalitete, nego čak i karakteristike, individualne i kolektivne. Ne poznajem im ni trenera, tako da ne mogu ništa posebno reći o njima.

Izostanci - Boban je u procesu treninga, dok Pušić i dalje nije u izdanju koje bi ga uvrstilo u konkurenciju. Radeljić i Pervan su nakratko priključeni Osijeku II jer im treba utakmica, a ne zato što nisu zadovoljili igrajući za prvu momčad.

Tekst: NK Osijek
Foto: Davor Javorović/Pixell

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja