Sport / Nogomet

Borna Barišić i službeno u Glasgow Rangersu

Borna Barišić i službeno u Glasgow Rangersu

Za nogometaše Osijeka europska sezona završila je proteklog četvrtka u Glasgowu, ali ne i za, sad već bivšeg im, kapetana Bornu Barišića.

On je svojim nastupima u drugom pretkolu Europske lige impresionirao Steven Gerrarda i Škote tako da su ga odmah odlučili zadržati u Glasgowu. Strijelac jedinog gola za bijelo-plave u oba susreta s Škotima bio je baš on. S Rangersima je potpisao četverogodišnji ugovor.

Rangersu je lijeva bočna obrambena pozicija boljka već neko vrijeme, a Gerrard je najprije pokušao dovesti Jakea Coopera, no nije uspio.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Mislim da je najvažnije da dam 100% od sebe u svakoj utakmici. Uzbuđen sam što ću igrati pred 50 tisuća glasnih i emotivnih navijača. Dat ću svoje srce za Rangerse na Ibroxu i svakom drugom stadionu gdje budemo igrali. Sretan sam što sam postao član najtrofejnijeg kluba na svijetu,  rekao je Borna na današnjem predstavljanju u klupskim prostorijama.

Nije poznata točna cifra koju je Osijek dobio za ovaj transfer, ali se po medijima najčešće spominje iznos od 2 do 2.5 milijuna eura.

Kapetansku vrpcu NK Osijek odsad će nosit Mile Škorić.

SiB.hr
FOTO: Rangers FC


Izdvojeno

Reci što misliš!