Sport / Nogomet

Fan shop NK Osijek seli na stadion ili u dvoranu Gradski vrt

Fan shop NK Osijek seli na stadion ili u dvoranu Gradski vrt

Prošloga tjedna okončan je višegodišnji sponzorski ugovor između dosadašnjeg dobavljača opreme, talijanskog proizvođača Robe di Kappa, i Nogometnog kluba Osijek, što je za sobom povuklo i konkretnu posljedicu: službeni Fan shop, koji je proteklih 14 mjeseci bio u Kapucinskoj ulici, seli se – u Gradski vrt.

- To je prostor čiji je zakupnik zadarski trgovački obrt Barros, koji je i zastupnik marke Robe di Kappa za Hrvatsku. Novoizabranom dobavljaču opreme za naš klub, njemačkoj tvrtki Jako, ne odgovaraju njihovi uvjeti zakupa, a žele otvoriti Fan shop negdje u krugu stadiona. To smo već načelno dogovorili, a na nama je da osiguramo adekvatan prostor - ističe Robert Špehar, predsjednik NK Osijek.

Za postojećim Fan shopom, ističe, nitko neće pretjerano žaliti. Navijači su se, tvrdi, u više navrata žalili kako im ta lokacija, iako u strogom središtu grada, ne odgovara, kao ni cijene artikala. Budući da je istodobno NK Osijek tavorio u sredini ili donjem dijelu tablice 1. HNL, prodaja navijačkih rekvizita i artikala sa simbolima kluba bila je prilično slaba. Vodstvo kluba vjeruje kako dolaze bolji dani.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Tvrtka Jako je ozbiljan i stabilan partner pa vjerujem da ćemo uspjeti postići dogovor. U budućem Fan shopu nudit će dresove, majice, gaćice, štucne, kopačke, trenirke i ostalo s njihovim znakom, a u našem aranžmanu bit će osigurana ponuda ostalih rekvizita; zastavica, pepeljara, kapa, jastučića i slično. Dakle, ponuda će biti slična ili bolja, a cijene, očekujem, prihvatljivije. Vjerujem da će radno vrijeme biti prilagođeno utakmicama. Postoje dvije opcije: ili ćemo ga otvoriti na samom stadionu, ili u sklopu susjedne dvorane Gradski vrt. Nadam se da će Fan shop biti otvoren do početka nove sezone krajem srpnja”, kaže Špehar.

 

T. Levak (Glas Slavonije)

 


Izdvojeno

Reci što misliš!