Sport / Nogomet

Kreće pretprodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek - Rangers FC

Kreće pretprodaja ulaznica za utakmicu NK Osijek - Rangers FC

Redovita prodaja ulaznica za prvi susret drugog kvalifikacijskog kruga Europske lige između Osijeka i Rangersa FC počinje danas, ponedjeljak, 23. srpnja. Prodajna su mjesta ponovno blagajne ispred dvorane Gradski vrt u vremenu od 12 do 18 sati.

Na dan utakmice, u četvrtak, 26. srpnja, ulaznice će se prodavati i na stadionskim blagajnama Istok počevši od 12 sati, pa sve do početka susreta (20,45). Za razliku od dvoboja s Petrocubom, ovaj puta će biti otvorena i velika zapadna tribina.

Ulaznice je moguće kupiti i u poslovnici „Kompas“ na Šetalištu kardinala F. Šepera 8F, kao i putem online sustava www.ulaznice.hr uz napomenu da takav način kupovine ne omogućava korištenje popusta za članove Bijelo-plavog

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svim članovima Bijelo-plavog kluba i za pojedinačne ulaznice osigurano 50 posto popusta. Članstvo u Bijelo-plavom klubu je besplatno. No, svakako je najisplativija kupnja godišnjih ulaznica za cijelu sezonu jer donosi značajne popuste od minimalno 30 posto.

Za susret NK Osijek - Rangers FC cijena pojedinačne karte za tribinu Istok stoji 200 kuna, a oni s članskom iskaznicom plaćaju pola toga iznosa. Zapad gore stoji 240 (za članove 120), a Zapad dolje 280 (140), Sjever i Jug po 200 (100), Loža 400 (200), Loža Mile Dumančić 800 (400), VIP 1.400 (700), a djeca do 15 godina plaćaju 80 kuna (odnosno 40, ako su članovi).

- Nakon PSV-a prošle sezone, sada opet imamo jedno veliko ime u Gradskom vrtu, klub s takvom tradicijom i s toliko osvojenih trofeja dolazi nam u Osijek sa svojim brojnim navijačima koji ga posvuda prate. Očekujemo da će u četvrtak biti pravi spektakl, ono što i naši igrači i navijači uvijek posebno vole i čekaju. Prilika je da napunimo tribine, siguran sam da će ljubitelji nogometa, posebice svi oni koji vole Bijelo-plave, doći na utakmicu i dati veliku potporu našoj momčadi. Već je puno onih koji su kupili godišnje ulaznice, naša je preporuka i svima ostalima da to učine jer je to definitivno najbolji potez i ovoga ljeta, ističe glavni klupski direktor Igor Galić.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!