Pokaži svoje boje: Uskoro kreće prodaja godišnjih ulaznica NK Osijeka

Pokaži svoje boje: Uskoro kreće prodaja godišnjih ulaznica NK Osijeka

ulaznice4

Zajednička odrednica svih sezona i temeljno uporište svih projekata je uzajamna podrška Kluba i navijača. Zato NK Osijek na početku nove sezone kroz posebnu ponudu godišnjih ulaznica ponovo omogućava povoljnije uvjete navijačima kako bi osigurali svoje mjesto na stadionu.

"Broj kupljenih godišnjih i pojedinačnih ulaznica u prošloj sezoni pokazao nam je kako je pokret vraćanja ljudi na stadion uspio, i da je važno ponovo osigurati povoljne uvjete i tako zahvaliti svim navijačima koji osobno i redovito bodre svoj Klub, igrače, a time i cijeli pokret koji piše novu povijest našega grada," kažu u klubu.

Već kupovina paketa ulaznica kroz godišnju ulaznicu osigurava značajne popuste u odnosu na pojedinačne ulaznice (minimalno 30%), a ukoliko istu kupite kao član Bijelo-plavog kluba, cijena će biti dodatnih 50% niža!

Zato prvo obnovite članstvo u Bijelo-plavom klubu ili, za sve nove simpatizere, upoznajte po prvi put sve pogodnosti Bijelo-plavog kluba. Članstvo u Bijelo-plavom klubu je, kao i do sada, besplatno!

Godišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice Hrvatski Telekom Prve lige, za utakmice Kupa (osim finala), sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek i utakmice Druge lige. Osim ove ponude, moguće je izabrati i opciju koja uz sve navedeno uključuje i kvalifikacijske utakmice Europa lige, što ovu ponudu čini posebno zanimljivom!

Na primjeru jednog navijača koji bi na Istoku popratio 20 utakmica u sezoni koja nam predstoji, kada bi kupio pojedinačne ulaznice po punoj cijenu, u sezoni bi potrošio 600 kuna (ili 300 kuna kao član Bijelo-plavog kluba). Ukoliko se odluči kupiti svoju godišnju ulaznicu, dobit će popust od 200 kuna, tako će cijena iznositi 400 kuna. Ali navedeno još može umanjiti za 50% kao član Bijelo-plavog kluba, tako da će navijača na Istoku godišnja ulaznica u konačnici koštati 200 kuna, umjesto pune cijene od 600 kuna! Ukoliko se navijač odluči i za posjet europskim utakmicama, kupovina godišnje s europskim utakmicama isplatiti će mu se već nakon prve utakmice! Klub je još jednom pokazao kako se isplati biti Bijelo-plavi.

Postoji još opcija i kombinatorika, ali ukratko: što više utakmica odaberete i što više članova obitelji povedete, osigurat ćete veće uštede, ali još važnije - kvalitetno vrijeme provedeno na Stadionu.

Prodaja godišnjih ulaznica za sezonu 2018./2019. započet će u ponedjeljak, 9. srpnja u prostorijama Kluba, a do tada pogledajte osnovne informacije o ulaznicama i odlučite koje će biti vaše mjesto na stadionu.

ulaznice1

ulaznice2

*obiteljski paket odnosi se na dva člana domaćinstva, a svaki sljedeći član dobija godišnju ulaznicu za 50kn
*obiteljski paket i ulaznice za djecu (do 15 godina) vrijede samo za tribine Istok i Zapad
*svaki član obitelji mora posebno ispuniti obrazac

ulaznice3

Kada se odlučite za najbolju opciju za sebe i svoju obitelj, kako do godišnjih ulaznica?

Ukoliko ste se odlučili za uštedu, prvo obnovite članstvo ili se učlanite po prvi put u Bijelo-plavi klub. Prodaja godišnjih ulaznica započinje u ponedjeljak 9. srpnja. Godišnje ulaznice možete kupiti od toga datuma svakim danom od ponedjeljka do petka, od 15 do 18 sati, u prostorijama Kluba (W. Wilsona 2, ispod Zapadne tribine), gdje možete donijeti popunjen obrazac (ili ga popuniti na licu mjesta) i izvršiti uplatu.

Moguća je i online kupovina godišnjih ulaznica popunjavanjem obrasca na linku i uplatom na račun Kluba prema uputi na obrascu.

Prilikom ispunjavanja pristupnice molimo da čitko ispunite tražene podatke s naglaskom na odabir tribine (sektor, red i sjedalo - prema shemi stadiona - link).

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku ulaznice (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo i nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu godišnje ulaznice moguće je obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. Opće uvjete kupovine i korištenja godišnjih ulaznica potražite na linku.

Za sve informacije ili dodatna pitanja možete provjeriti imate li odgovor na linku učestalih pitanja, ili se obratiti na email.


Pokrenuli smo grad zajedno. Pokret se nastavlja! Ponosno pokaži svoje boje, boje svog Kluba, boje svog grada. Povijest pišemo sami. Nemoj propustiti!

#pokretsenastavlja #pokazisvojeboje

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja