Sport / Nogomet

Održan 2. Memorijalni malonogometni turnir ''Milan Lajdes-Barba''

Održan 2. Memorijalni malonogometni turnir ''Milan Lajdes-Barba''

U subotu je u Ivanovcu održan 2. Memorijalni malonogometni turnir organiziran od strane Udruge dragovoljaca hrvatskih obrambenih snaga „Milan Lajdes-Barba“.

Prije samog početka turnira pripadnici Udruge, predstavnici Općine Antunovac, HOS Čepin, Udruge specijalne policije Orao, stranaka Desno i HSP-a te velečasni Andrija Vrbanić odali su počast paljenjem svijeća kod spomenika poginulim braniteljima i suborcima iz Domovinskog rata. Članovi Udruge i svi okupljeni zapalili su svijeće i na mjesnom groblju u Ivanovcu kod križa svim poginulim i umrlim pripadnicima HOS-a.

Na turniru je sudjelovalo ukupno 5 malonogometnih ekipa - HOS Čepin, HSS, UDVDR LASLOVO, Caffe bar LOCCO i veterani Ivanovac. U polufinalu su nastupili veterani Ivanovac i Caffe bar LOCCO koji sa 6:2 osvaja 3 mjesto dok su u finalu nastupile ekipe HOS Čepin i HSS koji je nakon rezultata 5:2 proglašen pobjednikom turnira.

Zamjenica načelnika Općine Antunovac Marta Bezjak uručila je zajedno s predsjednikom Udruge Zoranom Takačem pehare za tri plasirana mjesta dok je pobjednička ekipa HSS osvojila i prijelazni pehar čiji je vlasnik do sada bio prošlogodišnji pobjednik Caffe bar Fun čija ekipa ove godine nije branila titulu.

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!