Friday Night Light napravio pravi BUM

Friday Night Light napravio pravi BUM

milenijska

Prošloga petka (13. Travnja 2018.) u Brođancima se održao prvi Malonogometni noćni turnir — FRIDAY NIGHT LIGHTS ("FNL"). Na turniru je nastupilo ukupno 15 ekipa (preko 100 igrača) kako iz općine Bizovac (Brođanci, Habjanovci, Bizovac, Samatovci, Cret...), tako i iz šire okolice (Osijek, Čepin, Normanci...).

Ekipe su bile raspoređene u 5 grupa po 3 ekipe, a pobjednici grupa su prolazili u daljnje natjecanje. Nakon neizvjesnog finala u kojemu su nakon regularnog dijela utakmice morali pucati i penali, slavila je ekipa "Neopravdani" iz Osijeka. Drugo mjesto osvojila je ekipa "Zalutali" iz Normanaca, dok su treće mjesto prijateljski podjelile ekipe "MDB - Bueno" iz Bizovca i "Kusine Ovce" iz Brođanaca.

"Htio bih se zahvaliti na pozivu organizatorima turnira koji su se potrudili i uvelike nas iznenadili organizacijom. Također bih se htio zahvaliti svima koji su sudjelovali i podržali turnir. Veoma smo zadovoljni i sigurno ćemo se vratiti prvom prilikom te očekujemo još veću podršku za momke"— rekao nam je Dino Smajo, kapetan pobjedničke ekipe.

Organizator turnira bila je Brođanačka udruga mladih "BUM" koja u posljednje vrijeme radi punom parom organizirajući različite događaje i aktivnosti s ciljem poticanja mladih na društveni i sportski život.

Kako su došli na ideju da organiziraju "FNL"?

"Sve se to odvilo na brzinu i totalno neplanski. Samo 5 dana prije početka turnira sjedili smo u prostorijama naše Udruge i kroz šalu došli na ideju da organiziramo malonogometni "turnir" na kojem bi nastupile 2-3 ekipe iz Brođanaca i Habjanovaca.  Objavili smo događaj na Facebooku i tada je sve eksplodiralo! Javljale su nam se brojne ekipe iz cijele općne (ali i sa šireg područja) kako bi voljele nastupiti na turniru... Nije nam preostalo ništa dugo nego da prijavimo sve zainteresirane te da organiziramo cijeli turnir u samo 5 dana, što smo i napravili!" — poručili su nam "BUMovci" i nastavili:

"Nadamo se da smo opravdali očekivanja svih prisutnih, te najavljujemo da nam je u planu održati još nekoliko "FNL" turnira, ali i drugih događaja i aktivnosti tijekom ove godine."

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja