Sport / Nogomet

Crodux novi sponzor NK Osijek: Jeftinije gorivo za navijače!

Crodux novi sponzor NK Osijek: Jeftinije gorivo za navijače!

Tvrtka Crodux derivati postala je ponosni sponzor Nogometnog kluba Osijek! To je još jedan u nizu  partnera s kojima su Bijelo-plavi ostvarili poslovnu suradnju, uvjereni su u klubu na – obostrano zadovoljstvo.

U to ne dvoji ni direktor našeg prvoligaša Igor Galić:

- Razgovarali smo i s drugima iz te branše, no pregovori s Crodux derivatima su bili najkonkretniji i završili su potpisivanjem Ugovora. Oni su, ne samo pokazali želju za suradnjom, nego su iskazali i fleksibilnost i korektnost u onome što nam mogu ponuditi, pa im zahvaljujemo na potpori našem jačanju i rastu u onom segmentu klupske logistike. Siguran sam da će to i njima biti dobar poslovni potez.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Zadovoljstvo su iskazali i u Crodux derivatima ističući da su sportaši najbolji promicatelji zdravih navika i vrijednosti koji svojim rezultatima svjedoče da je Hrvatska zemlja sposobnih i uspješnih mladih ljudi.

- To je ono čime se kao društvo trebamo ponositi i poticati. Crodux podržava sport i mlade te je sponzor raznih klubova i sportskih događanja. Kako Crodux svoje poslovanje razvija na području Slavonije, želja nam je ovim sponzorstvom pružiti podršku nogometnom klubu Osijek. Svim igračima, trenerima i Upravi kluba želimo uspjeh i sportsku sreću u natjecanjima, a gradu Osijeku i njegovim građanima zadovoljstvo u navijanju. Crodux je ponosan što dio svog poslovnog uspjeha može podijeliti sa sportašima NK Osijek, stoji u službenom priopćenju Crodux derivata.

Svakako treba istaknuti i činjenicu da svi članovi Bijelo-plavog navijačkog kluba imaju popust na kupnju goriva, o čemu sve pojedinosti možete dobiti na svim Croduxovim benzinskim servisima.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!