Sport / Nogomet

Visok poraz, ali dobra igra Kelmea protiv Splita

Visok poraz, ali dobra igra Kelmea protiv Splita

Splićani su porazili bijelo-plave u utakmici 19. kola 1. HMNL, a rezultat ne prikazuje realno stanje na parketu dvorane Zrinjevac.


Gosti su vrlo brzo poveli, već u drugoj minuti domaći vratar je morao po loptu u mrežu. Upravo u tih prvih nekoliko minuta osjetila se manja nervoza kod domaćina, ali nakon toga je ostatak prvog poluvremena bio posve ravnopravan kada su odnosi snaga u pitanju. Osječani su u prvom poluvremenu imali nekoliko izrazitih šansi koje je odličnim reakcijama obranio golman gostiju, a nešto su i sami bijelo-plavi uprskali brzopletim reakcijama.

Ipak, u nastavak utakmice ušlo se s prednošću gostiju koji su pokazali svoju kvalitetu, momčadsku, ali i individualnu, obzirom da u svojim redovima imaju nekoliko reprezentativaca te iskusnog trenera koji je pravovremenim odlukama dodatno otežavao našoj momčadi da ostvari željenu igru. Pored sve razlike u kvaliteti, momci Marina Smoje nisu se predavali te su također i u drugom poluvremenu u nekoliko navrata opasno ugrozili vratara gostiju te uzdrmali i vratnicu dva puta. Konačni rezultat utakmice od 0:4 svakako je visok i možemo reći nezaslužen jer igra koju su pružili igrači Osijek Kelmea nalaže da su dečki zaslužili pokoji pogodak u mreži Splita.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Čestitamo gostima, ali i našim igračima na prikazanoj igri te se već okrećemo sljedećem kolu u kojem naša momčad ide u goste kod MNK Nacional Zagreb. Borba za play-off se nastavlja.

Srcem do pobjede!

  


Izdvojeno

Reci što misliš!