Sport / Nogomet

Još jedan remi bijelo-plavih

Još jedan remi bijelo-plavih

Još su jedan remi ubilježili nogometaši Osijeka u borbi za prvenstvene bodove. Jedan postignuti pogodak u Kranjčevićevoj bio im je dovoljan za remi s Lokomotivom, a nakon utakmice Zoran Zekić baš i nije mogao biti zadovoljan ostvarenim. Očekivao je više od svoje momčadi, ali je izostalo ono na čemu je dobrim dijelom gradio strategiju za uspjeh na ovom gostovanju.

 - Nekako smo u sporom ritmu ušli u susret, sve mi je izgledalo prilično nenogometno, od ambijenta na stadionu, čudnog terena koji nas je dočekao, pa do samih okolnosti u igri. Imali smo kontrolu, držali loptu u svom posjedu, ali smo bili spori u reakcijama kada smo mogli izigrati njihovu obranu i stvoriti poneku izgledniju šansu. Čudan je i način na koji smo dobili gol, izravno iz kornera, što je svakako kuriozitet da tako možemo kapitulirati, započeo je priču trener Osječana.

Teško protiv dobro organizirane obrane

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je bilo malo uzbuđenja tijekom utakmice, ipak su prilike Bočkaja i Marića u drugom dijelu bile jako dobre, no ostale su neiskorištene…

- Premalo smo imali pokušaja, opet smo se mučili s istim problemom kao i dobrim dijelom sezone, kako biti konkretan i učinkovit kada je protivnik dobro utvrdio linije na svojoj polovici terena. Nama se Marić dobro izvlačio u prvom dijelu, otvarajući prostor za igrače iz drugog plana, ali nismo to koristili. Nedostajalo je i raspoloženih pojedinaca koji bi možda nekim svojim bljeskom prelomili utakmicu u našu korist. Imali smo i taj peh da je Grezda obnovio ozljedu, pa smo ga već u prvom poluvremenu morali mijenjati, a znamo koliko nam znači i treba njegova probojnost.

Tomić na kraju vrlo zadovoljan

Kormilar Lokomotive Goran Tomić bio je drugačijeg raspoloženja i čestitao je svojoj momčadi na prikazanoj igri:

- Mogu biti vrlo zadovoljan. Iza nas je kvalitetno odrađena utakmica u kojoj nismo jakom Osijeku puno toga dopustili. Možda smo mogli uz malo više odlučnosti doći i do preostala dva boda, ali mogli su i Osječani, tako da je rezultat realan. Ipak treba znati da smo mi danas igrali s trojicom juniora u momčadi, a pitam se kako bi drugi prvoligaši reagirali u takvim situacijama. Odlučili smo ukazati povjerenje posve mladim dečkima, a onda i rezultat ponekad mora ispaštati.

VIDEO:

Rezultati by SofaScore

SiB.hr
FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!