Sport / Nogomet

Malenica uoči Hajduka: ''Ovo nam je prilika da se iskupimo za Cibaliju i Inter''

Malenica uoči Hajduka: ''Ovo nam je prilika da se iskupimo za Cibaliju i Inter''

Bijelo-plavi u subotu dočekuju splitski Hajduk u derbiju 26. kola HT Prve lige. Nakon dva uzastopna remija, prvo u Vinkovcima, a potom i u domaćem ogledu sa Zaprešićanima, Osijek svakako želi pobjedu nad Splićanima koji zauzimaju drugo mjesto na tablici, dok je osječka momčad na četvrtoj poziciji.

- Nije ni protiv Cibalije, ni protiv Intera bilo dobro ni što se tiče igre, a ni rezultata. Sva je sreća da nam brzo dolazi utakmica s Hajdukom, pa je to prilika da se „iščupamo“ i popravimo dojam i bodovni saldo jer sada već dosta zaostajemo za Rijekom i Hajdukom, uvodno je istaknuo Marko Malenica.

No, svjestan je pouzdani osječki vratar da bi pobjeda u predstojećem ogledu mogla bitno utjecati i na raspoloženje, ne samo igrača, nego i navijača Osijeka:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Trijumf može, dakako, puno toga promijeniti na bolje. Ne samo što se tiče bodova, nego i cjelokupne atmosfere u Klubu i oko njega. I mislim da nam stvarno treba ova pobjeda u nedjelju da bismo bili uspješniji u nastavku sezone.

Osijek je u posljednje vrijeme imao dosta uspjeha u prvenstvenim ogledima s Hajdukom. Malenica očekuje da će tako biti i ovaj puta:

- Nadamo se svi pobjedi i dat ćemo sigurno sve od sebe da bismo osvojili bodove. Zaista je važno pobijediti iz naše perspektive i vjerujem da ćemo biti zadovoljni na kraju derbija.

Meštrović o kritikama: ''Mi smo broj 1 u državi!''

Ne sumnjamo da će htijenje i zalaganje biti na vrhuncu, ipak je riječ o derbiju…

- Angažman će sigurno biti na maksimalnoj razini i sigurno će svaki igrač pružiti sto posto svojih mogućnosti. Želja je neupitna, motiv također, tako da sam optimist uoči nedjelje.

Osječanima treba i kvalitetna navijačka potpora s tribina jer uz pomoć Kohorte i ostalih navijača ipak se lakše dolazi do rezultatskog cilja:

- Naravno da nam treba podrška u svakom nastupu, a posebno u ovakvoj utakmici s Hajdukom. Činjenica je da u posljednje vrijeme nismo u najboljem izdanju, a uz pravu navijačku potporu sigurno je da ćemo biti bolji i uspješniji.

ULAZNICE

U subotu počinje pretprodaja ulaznica za predstojeću utakmicu 26. kola između Osijeka i Hajduka koja je na rasporedu dan kasnije u Gradskom vrtu. Ulaznice će se moći kupiti na blagajni Istok od 10 do 14 sati, a u nedjelju u vremenu od 10 do 15, dok će blagajne Zapad i Sjever toga dana biti otvorene od 13 do 15 sati. Inače, vrata stadiona se otvaraju 120 minuta prije početka susreta. Kao i do sada ulaznice je moguće kupiti i putem online sustava www.ulaznice.hr, kao i na prodajnom mjestu „Kompas“ na Šetalištu kardinala F. Šepera 8F.

SiB.hr
FOTO: Igor Kralj/PIXSELL


Izdvojeno

Reci što misliš!