Sport / Nogomet

Na krilima Pandurevića, Osijek do nove, treće uzastopne, pobjede

Na krilima Pandurevića, Osijek do nove, treće uzastopne, pobjede


Ljubitelji futsala u gradu na Dravi mogli su uživati u još jednoj vrlo dobroj i uzbudljivoj utakmici između domaćih bijelo-plavih i momčadi MNK Uspinjača iz Zagreba.

Momčad Osijeka Kelme dočekala je goste s nizom od dva uzastopna slavlja i ova utakmica bila je prilika da se taj niz i nastavi. Domaći su odlično počeli utakmicu i već u drugoj minuti kaznili goste. Strijelac za Osijek Kelme bio je Andrej Pandurević. Upravo je "Panda" bio jedan od najnadahnutijih igrača na parketu i znao je svojim potezima izluđivati gostujuće igrače, a publiku istovremeno podizati na noge. Možemo reći kako je prvo poluvrijeme proteklo u znaku domaćina.

U nastavku utakmice gledali smo nešto bolju igru gostujuće ekipe, ali i reviju promašaja izabranika Marina Smoje. Možda bi zapravo bilo bolje reći da smo gledali seriju odličnih intervencija golmana Uspinjače koji je utakmicu dugo držao u rezultatskoj napetosti. Ipak, lijepu akciju domaćih početkom drugog poluvremena golom je okrunio Mijić i odveo Osijek Kelme na velikih 2:0. Gosti su s golmanom-igračem radili pritisak i uspjeli su smanjiti rezultat. Na kraju, nakon brojnih promašaja i izglednih situacija bijelo-plavih, utakmicu je odlučio ponovno Andrej Pandurević i tako osigurao bijelo-plavima i treću pobjedu u nizu. Spomenut ćemo još kako je utakmicu obilježila i ozljeda kapetana Gordana Duvančića kojem želimo što brži oporavak i povratak na parket.

Zadovoljni su nakon utakmice bili Andrej Pandurević i trener Osijeka Kelme, Marin Smoje.

"Znali smo da će ovo biti jako neugodna utakmica. Uspinjačina pozicija je takva kakva je, predzadnji su, ali to su sve iskusni igrači protiv kojih je teško igrati. Znali smo da će koristiti sve moguće trikove, poput golmana igrača, kako bi došli do rezultata. Ipak, mi smo bili spremni na to i na kraju zasluženo slavili."

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

"Nezgodna utakmica, prava prvenstvena. Danas smo bili pravi, ponosan sam na momke kao i u Zagrebu. Odigrali smo pametnu utakmicu i to nas je nagradilo devetim bodom u nizu i sad smo sve bliže tom cilju da budemo među pet, šest ekipa u Hrvatskoj, što je velika stvar za naš klub." - zaključio je Smoje.

   


Izdvojeno

Reci što misliš!