Sport / Nogomet

I po treći put odgođena utakmica Lokomotiva-Osijek

I po treći put odgođena utakmica Lokomotiva-Osijek

Ipak neće biti nogometa u Kranjčevićevoj, niti u srijedu, 7. ožujka! Iako je najavljeno da će temperatura idućih dana dosegnuti vrijednosti iznad 10 Celzijevih stupnjeva, iz Zagreba je Osječanima stigla odluka da se utakmica između Lokomotive i Osijeka i po treći puta - odgađa.

Naime, tijekom ponedjeljka je teren na zagrebačkom stadionu bio zamrznut, a s obzirom na snijeg i led koji će se početi topiti na travnjaku, procjena je nadležnih da ipak neće biti uvjeta za igru.

>>> NK Osijek gradi senzacionalan stadion

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Povjerenik za natjecanje HT Prve lige Josip Brezni ovaj puta je odgodio susret za utorak, 3. travnja s početkom u 17 sati. To opet mijenja planove osječkih nogometaša koji su u utorak trebali krenuti na put, no to se ipak neće dogoditi. To znači da će Bijelo-plavi borbu za prvenstvene bodove nastaviti tek u nedjelju i to u slavonskom derbiju s Cibalijom u Vinkovcima. Ne treba zaboraviti da Osijek treba odraditi i onaj domaći zaostatak, odnosno dvoboj 24. kola sa zaprešićkim Interom u Gradskom vrtu koji je prebačen za srijedu, 14. ožujka u 15,30 sati.

Domaća utakmica s Hajdukom pomaknuta je za jedan dan i na rasporedu je u nedjelju 18. travnja s početkom u 15 sati.

SiB.hr
Foto: Davor Javorović/Pixell


Izdvojeno

Reci što misliš!