Sport / Nogomet

NK Osijek gradi senzacionalan stadion

NK Osijek gradi senzacionalan stadion

Kapacitet će biti veći od 10.000 kompletno natkrivenih mjesta, a utakmice će se moći gledati i iz kreveta, saune ili jacuzzija!

Osim izgradnje Kampa Pampas Škole nogomet NK Osijek, koja je i službeno započela pripremnim radovima u prosincu prošle godine, u našem prvoligašu se intenziviraju sve predradnje i za izgradnju novoga stadiona.

Jedinstveni stadion u Hrvatskoj

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Senzacionalne vijesti po tom pitanju donosi predsjednik Bijelo-plavih Ivan Meštrović koji je, u tri najvažnije točke, najavio osnovne pojedinosti budućega zdanja. Dakle, doznali smo kako će kapacitet novoga stadiona biti veći od spominjanih 10.000 mjesta. Drugo, bit će to prvi kompletno natkriveni nogometni stadion u Hrvatskoj. I ono što, vjerujem, zvuči fantastično je spoznaja da ćemo imati dosad neviđeni komfor na ovim prostorima! Naime, utakmice će se moći pratiti i iz kreveta, saune ili jacuzzija koji će također biti u sklopu stadiona, što je prava ekskluziva.

Infrastruktura na najvišoj razini

Na osnovu izrečenoga, jasno je da će NK Osijek u bliskoj budućnosti imati takvu stadionsku infrastrukturu kojom se ne može pohvaliti niti jedan nogometni klub ne samo na ovim prostorima, nego i diljem Regije! Stoga će i navijači, zasigurno, s nestrpljenjem iščekivati svaku novu informaciju na ovu temu.

Pogledajte i video prilog RTL-a:

Tekst i foto: NK Osijek

   


Izdvojeno

Reci što misliš!