Sport / Nogomet

Odgođena i utakmica Osijek - Inter

Odgođena i utakmica Osijek - Inter

Povjerenik za natjecanje je odgodio susret između Osijeka i Intera za srijedu, 14. ožujka, s početkom u 15,30 sati.

Osijek i Inter ipak neće moći odigrati svoju prvenstvenu utakmicu 24. kola u predviđenom terminu, dakle u subotu, 3. ožujka, na stadionu u Gradskom vrtu. Nova količina snježnih padalina i prije svega zamrznuti teren kojega je praktički nemoguće pripremiti za igru, ne dopuštaju ogled osječkog i zaprešićkog prvoligaša jer za nogomet naprosto nema uvjeta, kao ni za gledatelje na tribinama.

Tijekom noći sa četvrtka na petak pao je novi snijeg, a u jutarnjim satima stvorila se prava ledena „kora“ na svim površinama, pa tako i na travnjaku našeg stadiona. Bijelo-plavi nisu u mogućnosti ni trenirati u takvim okolnostima, a kamoli igrati natjecateljske dvoboje. Stoga je povjerenik za natjecanje HT Prve lige Josip Brezni donio jedinu moguću i logičnu odluku, odgodivši spomenuti susret. Predloženi novi termin je srijeda, 14. ožujka, s početkom u 15,30 sati.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Iako je riječ o radnom danu, utakmica se ne može igrati u kasnijem terminu jer se te srijede, u Ligi prvaka, sastaju Bešiktaš i Bayern od 18 sati. Imajući to u vidu, nacionalni savezi su dužni utakmice pod svojim okriljem organizirati na način da budu završene najkasnije do 17,30.

Podsjetimo i utakmica prošlog kola s Lokomotivom u gostima je odgođena i to za 7. ožujka s početkom u 15:00 sati.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!