Sport / Nogomet

NK Osijek darivao bebe rođene 27.2., na 71. rođendan kluba

NK Osijek darivao bebe rođene 27.2., na 71. rođendan kluba

Delegacija NK Osijek, predvođena trenerom Zoranom Zekićem, kapetanom prve momčadi Bornom Barišićem i direktorom marketinga Alenom Nađsombatom posjetila je jučer bebe koje su rođene 27. veljače, na 71. rođendan našeg prvoligaša. Tom su prilikom čestitali majkama i očevima te im uručili prigodne klupske poklone.

- Pritom se zahvaljujemo vrlo ljubaznim medicinskim sestrama na Klinici za ginekologiju i opstetriciju osječkog KBC-a koje su sve skupa odlično pripremile za naš dolazak, a bebice nisu zaplakale bez obzira na silno „škljocanje“ fotoaparata i sve one brojne kamere koje su ih snimale, proučili su iz kluba.

Kristijan Pendić, otac male Ane je rekao:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Zajedno ćemo slaviti ubuduće i svi koji do sada nisu znali što predstavlja ovaj datum, 27. veljače, doznati će i na ovaj način. Sama akcija NK Osijek me je baš iznenadila, znao sam da nam je Klub osnovan 1947., ali na datum baš i nisam toliko obraćao pozornost. Ovakve stvari bi mogle pridonijeti porastu nataliteta kojim se baš ne možemo pohvaliti u zadnje vrijeme. Osobno sam rođen u Osijeku, naravno da navijam za Bijelo-plave, a vjerojatno će i Ana krenuti istim putem.

Tata je već odavno na Istoku

Milanu Putniku rodio se sin Ivano, a tata je u rodilište došao sa šalom NK Osijek, ne samo zbog ove, svečane prigode:

- Za Osijek navijam još od djetinjstva i nikada mi nijedan drugi klub nije bio draži od našega. Idem redovito na utakmice, imam i godišnju člansku iskaznicu za istočnu tribinu i stalni sam pratitelj naše momčadi. Sretni smo prvenstveno što je sve bilo u redu oko poroda, a naravno da nas je razveslio i potez ljudi iz Gradskog vrta. Ivano je odmah, skupa s mamom, postao prava medijska zvijezda, pred toliko novinara, snimatelja i fotoreportera. Što se, pak, tiče Bijelo-plavih, očekujem borbu za drugo mjesto i nadam se da bi na njemu mogli i završiti.

Cijela će obitelj navijati za Bijelo-plave

Iliru Dullu rodio se sin Qevani i on je također bio sretan i ponosan, posebice jer se ionako brojna obitelj sada dodatno proširila:

- Nakon četiri curice dobili smo sina i nadam se da bi mogao biti nogometaš. Na meni je, kao roditelju, da mu pružim sve što mogu, a na njemu će biti izbor. Sigurno je da ćemo sada svi u obitelji navijati za Osijek! Potez s ovim poklonima i novčanom donacijom mi se jako sviđa, mogu se samo zahvaliti svima koji su to realizirali.

Stjepan, tata male Lare Ivić, rado je pozirao snimateljima sa svojom curicom u naručju:

- Drago mi da je Lara došla na svijet baš u utorak, 27. veljače. Termin je bio dva dana ranije, ali je ovako ispalo još bolje. Jako je lijepo od NK Osijek ovo što je napravio, malo je danas onih koji reagiraju na ovakav način. Svaka čast! Zato će i Lara navijati za Osijek i mi ćemo je kao roditelji na to poticati.

PXL 010318 19902863

Možda netko od njih i zaigra za Osijek…

Našeg trenera Zorana Zekića bilo je lijepo vidjeti u društvu najmlađih sugrađana i njihovih roditelja kojima je nosio poklone:

- Prije svega iskrene čestitke vrijednoj ekipi u marketingu Kluba. Ovo je divna gesta koja ide u smjeru širenja naše navijačke populacije i to doslovno od malih nogu, praktički od trenutka samoga rođenja. Želja nam je odgajati najmlađe sugrađane da odmah postanu navijači NK Osijek, ali ne samo da navijaju nego će možda netko od ovih mališana jednoga dana i zaigrati za Osijek… Čestitam i sretnim roditeljima, a dječici želim da budu što sretnija i da ostanu ovdje živjeti i razvijati se u svakome smislu. Vidim da je rođena i jedna djevojčica u ovom, uglavnom, muškom sastavu, pa će se možda baš ona baviti nogometom koji je i među djevojkama i ženama vrlo popularan u svijetu. No, neka su bebe prije svega zdrave i vesele, manje je bitno čime će se baviti u životu.

Najljepše je kada cijela obitelj dolazi na utakmice

Još je nešto Zekić istaknuo, što se u proteklom razdoblju događalo ne samo u osječkome sportu, nego općenito kada je riječ o opadajućem broju stanovnika grada na Dravi:

- Zaista nam je jako bitno da imamo što više onih koji su privrženi Nogometnom klubu Osijek jer smo u proteklih deset i više godina izgubili puno mladih igrača koji su otišli u druge klubove, kao što su i brojni Osječani odselili u druge zemlje Europe i svijeta. Vidjeli ste na našim europskim utakmicama jednu zaista idiličnu sliku u Gradskom vrtu jer su nas dolazile gledati kompletne obitelji, očevi i majke sa svojom djecom, djedovi s unucima, a nadamo se kako će se takva slika češće ponavljati. Znate da smo u izgradnji Kampa Pampas, da će se graditi i novi stadion s neusporedivo boljim i većim komforom, pa će i uvjeti za publiku biti puno kvalitetniji. Vjerujem da će se popraviti i gospodarska situacija i da ćemo svi skupa imati više osmijeha na licima.

PXL 010318 19902860

Darove je nosio i kapetan Bijelo-plavih Borna Barišić, u ime kompletne momčadi Bijelo-plavih:

- I mi igrači, naravno, podržavamo ovakve akcije i mislim da je ovo hvale vrijedan marketinški potez i općenito akcija cijeloga Kluba u projektu „Pokrenimo grad“. Donacija je svakako primjerena, a ovom prigodom bih čestitao roditeljima na novorođenim bebicama.

„Najljepši je poklon gradu na Dravi kada se rodi mali Bijelo-plavi!

Direktor marketinga NK Osijek Alen Nađsombat također je prokomentirao ovu opće prihvaćenu inicijativu:

- Na najljepši mogući način završili smo ovu kampanju za naše najmlađe navijače pod sloganom „Slavlje budućnosti“, u kojoj smo htjeli naglasiti poruku novim naraštajima da je lijepo živjeti u bijelo-plavom gradu. Drago mi je da su roditelji prihvatili našu inicijativu te smo uvjereni kako će odgajati nove navijače, privržene regiji, gradu i Klubu. Sigurni smo da ćemo proslaviti još puno zajedničkih rođendana, uvijek ističući kako je najljepši poklon gradu na Dravi kada se rodi mali Bijelo-plavi!

SiB.hr
FOTO: Davor Javorovic/PIXSELL

 


Izdvojeno

Reci što misliš!