Sport / Nogomet

Danas kreće prodaja polugodišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek

Danas kreće prodaja polugodišnjih ulaznica za utakmice NK Osijek

I ove godine NK Osijek pruža svojim navijačima priliku za posjet svim utakmicama na Gradskom vrtu po posebno dobroj cijeni kroz posebnu ponudu polugodišnjih ulaznica. 

Što obuhvaća polugodišnja ulaznica? 
Polugodišnja ulaznica vrijedi za sve domaće utakmice proljetnog dijela sezone Hrvatski Telekom Prve Lige  te sve pripremne utakmice kojima je organizator NK Osijek u sezoni 2017/18. Riječ je o minimalno 8 prvenstvenih utakmica koje možete pratiti na tribinama po posebno dobroj cijeni.

Kome je namijenjena polugodišnja ulaznica?
Ljubiteljima nogometa, a primarno postojećim navijačima NK Osijek. Svima koji žele da se Osijek, kao i velike europske i svjetske metropole, ujedini u sportskom zajedništvu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Na dar za sve nove polugodišnje pretplatnike - kalendar NK Osijek za 2018. godinu!

Za postojeće godišnje pretplatnike
Za sve naše postojeće godišnje pretplatnike pripremili smo dar ukoliko dovedu navijača koji će kupiti polugodišnju ulaznicu. Dovedi legu, pokaži svoju godišnju ulaznicu i dar je tvoj (svaki godišnji pretplatnik može dobiti dar za dovođenje jednog novog pretplatnika)!

Cijene polugodišnjih ulaznica i uštede
Polugodišnje ulaznice pružaju značajne uštede (projekcija uštede u tablici je na bazi 8 utakmica Hrvatski Telekom Prve lige, bez drugih domaćinskih utakmica).

Najveću uštedu ostvaruju svi članovi BIJELO-PLAVOGA KLUBA I NK OSIJEK CASHBACK PROGRAMA jer za članove Kluba osiguravamo 50% popusta na cijenu polugodišnjih ulaznica!

*obiteljski paket odnosi se na dva člana domaćinstva, a svaki sljedeći član dobija polugodišnju  ulaznicu za 50 kn
*obiteljski paket i ulaznice za djecu (do 15 godina) vrijede samo za tribine Istok i Zapad
*svaki član obitelji mora posebno ispuniti obrazac

Kako do polugodišnjih ulaznica?

Do polugodišnje ulaznice možete na nekoliko načina:

  • Dolaskom u prostorije Kluba (W. Wilsona 2) od ponedjeljka do petka od 16 do 18 sati, gdje možete popuniti obrazac i izvršiti uplatu.
  • Popunjavanje obrasca nlinku i uplatom na račun Kluba prema uputi na obrascu.
  • Na nekom od punktova u gradu i ispred stadiona o čemu ćete biti pravovremeno obaviješteni.

Prilikom ispunjavanja pristupnice molimo da čitko ispunite tražene podatke s naglaskom na odabir tribine (sektor, red i sjedalo - prema shemi stadiona - link).

Ulaznice su personalizirane i svaka sadržava podatke o vlasniku ulaznice (ime i prezime) te sektor, red i sjedalo i nisu prenosive na drugu osobu. Kupovinu polugodišnje ulaznice moguće je obaviti uz predočenje važećeg osobnog dokumenta. 

Opće uvjete kupovine i korištenja polugodišnjih ulaznica potražite na linku.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!