Sport / Nogomet

Caffeteria Sjenjak Salasport.hr obranila naslov pobjednika Zimka!

Caffeteria Sjenjak Salasport.hr obranila naslov pobjednika Zimka!

Završen je i 31. po redu Zimko uz Osječko, najpopularniji malonogmetni zimski turnir u Slavoniji i Baranji. Kao i prošle godine u finalu seniora sastali su se kafeterija Sjenjak i DGO a Sjenjak je opet bio bolji i obranio naslov pobjednika rezultatom 4:3.

Sjajna je i uzbudljiva bila finalna večer Zimka uz Osječko, koja je opravdala sva očekivanja organizatora ovogodišnjeg 31. izdanja ovog popularnog turnira.

Posjećenost publike bila je veća nego u prošlim izdanjima, a sve je dostiglo vrhunac u samoj završnici i finalu seniora u kojem su se sastali kao i prošle godine CB Sjenjak i DGO.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

DGO u bijelim majicama poveo je s 1:0 golom Duvančića, Sjenjak se brzo vraća i preokreće rezultat pogocima Josipa Jurića i Jovana Lazarevića.

Lazarević, inače futsal reprezentativac Srbije svojim je majstorskim potezima dizao publiku na noge i nakon početnih zvižduka tijekom susreta doživio je ovacije osječkih zaljubljenika u sport.

Lazarević je zabio i drugi gol za 3:1, zatim se DGO vraća potezima mladog igrača Osijeka Mihaela Žapera.

Žaper je smanjio na 3:2, Jurić odmah vraća na 4:2 za Sjenjak a DGO je golom Kovačića uspio tek minutu prije kraja staviti kobačni rezultat 4:3.

Bilo je do kraja zanimljivo i uzbudljivo i prepuna dvorana Zrinjevac uživala je u prikazanom futsalu i velikoj borbenosti na parketu dvorane kao da se igra za naslov prvaka države u ovom sportu.

Sjenjaku je tako pripala druga titula tzaredom i 20 tisuća kuna nagrade, a DGO je pak izborio treće uzastopno finale Zimka.

Najbolji strijelac je Josip Jurićiz Caffeterije Sjenjak Salasport Hr, najbolji igrač Jovan Lazarević iz pobjedničke momčadi a iz iste ekipe je i najbolji vratar Željko Konrad.

- Došao sam na nagovor mog drugara Saše Živanovića u Osijek, iako sam trebao ići u Sloveniju, i drago mi je da sam došao. Ovo je jedna poruka za sve države da se može živjeti u prijateljstvu a ne svađi i hvala osječkoj publici na ovacijama, vratiti ću se opet u Osijek, kazao je najbolji igrač turnira srpski reprezentativac Jovan Lazarević.

Velika je to stvar i za dečke klapu iz Donjeg Grada a Gordan Duvančić Duvančić je istaknuo kako bi volio i da na prvenstvenim utakmicama prve futsal lige bude ovako velika posjećenost utakmica.

3. mjesto kod seniora osvojio je CB Ilok koji je na šesterce bio bolji od Kroko Tradea.

Što se ostalih kategorija tiče pobjednik kod veterana je AB Skripta koja je svladala Pizzeriu Oliva s 3:0, ali Pizzeria Oliva je osvojila naslov u kategoriji U17.

U konkurenciji do 15 godina slavilo je Građevinartsvi Hebron, U13 Mursa Trans, U11 Cipelino i u najmlađoj kategoriji do 9 godina starosti Bela Sport.

26169573_2001487286761282_32033613068854

Izvor: Republika.eu

 


Izdvojeno

Reci što misliš!