Sport / Nogomet

Turnir 8 kafića: Caffeteria Svačić do prvog slavlja

Turnir 8 kafića: Caffeteria Svačić do prvog slavlja

Humanitarna udruga "Od mene za tebe" ove je godine organizirala osmi po redu humanitarni malonogometni spektakl "Turnir 8 kafića".

U Sportskoj dvorani Zrinjevac u nedjelju (17. prosinca 2017. godine) nastupilo je stotinjak poznatih igrača velikog i malog nogometa, a prihod turnira namijenjen je završetku uređenja Rehabilitacijsko-edukativnog senzoričkog parka u Antunovcu, dok će dio prihoda biti doniran Udruzi „Ne-ovisnost“.

Organizatore, sudionike i gledatelje pozdravio je župan Ivan Anušić, koga je predsjednik Udruge „Od mene za tebe“ Zoran Lacković najavio kao dugogodišnjeg donatora. Župan je pohvalio humanitarne aktivnosti ove udruge i poštovanje prema svim donatorima. U osobno ime i u ime Osječko-baranjske županije izjavio je kako se uz dobru volju uvijek pronađe način za pomoć osobama u potrebi, osobito našim najmlađima. Svima je čestitao je Božić i Novu godinu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Predsjednik Udruge Lacković dodao je da s prihodom od više od 1.700.000,00 kuna u proteklih sedam godina ovaj turnir je postao jedan od najvećih humanitarnih sportskih događaja u Hrvatskoj.

Turnir je osvojila ekipa Caffeterije Svačić. Na putu do svog prvog naslova Caffeteria Svačić u polufinalu je boljim izvođenjem penala izbacila trostrukog pobjednika i branitelja naslova Noćni bar Patika, a potom u finalu sa 7:3 nadvisila Caffeteriju Novi grad.

Parketom dvorane Zrinjevac i ove su godine prodefilirali brojni sadašnji i bivši nogometaši i malonogometaši. Među njima i bivši hrvatski reprezentativac Ognjen Vukojević, uvijek rado viđeni nekadašnji napadač Osijeka Almir Turković te kompletni stručni stožer bijelo-plavih.

Najbolji strijelac i igrač turnira je Kristijan Krajček, a Domagoj Malovan proglašen za najboljeg vratara

Kao svake godine, i ove je nastup djece iz COO “Ivan Štark”, koja su odradila kratki glazbeni program, ponovno pobrao i najveći pljesak okupljenih u Zrinjevcu.

Revijalnu utakmicu odigrali su nogometaši NK Osijek i njihovi navijači - Kohorta. Navijači su slavili rezultatom 5:4.

FOTO: Rita Šolaja/SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!