Sport / Nogomet

Dino Špehar kandidat za sastav protiv Dinama?

Dino Špehar kandidat za sastav protiv Dinama?

Struka osječkog nogometnog prvoligaša danas je Upravi kluba preporučila potpisivanje profesionalnog ugovora sa mladim hrvatskim reprezentativcem Dinom Špeharom (17).

Iako tek kadet, Dino je svojim igrama i pogocima natjerao stručni stožer bijelo-plavih na povjerenje. Prema izjavama brojnih stručnjaka radi se o jednom od najvećih talenata u novijoj povijesti kluba, a što je još važnije pozicija u momčadi na kojoj igra (vezni red) predstavlja deficitarno mjesto generacijama. Osim toga, istaknuo se i svojim pogodcima, kako u dresu svoga kluba, tako i mlađim uzrastima reprezentacije. Mnogi europski klubovi već su izrazili zanimanje za njega, pa ostaje nada da će čelnici čim prije profesionalni ugovor i potpisati. Ako je suditi prema onima koji su do sada gledali i govorili o Dini, jabuka definitivno ne pada daleko od stabla pa vjerujemo da će sin ovoga puta možda i  nadvisiti oca Roberta.
Kako saznaje portal SiB.hr Dino bi svoj potpis na ugovor mogao staviti već tijekom ovoga tjedna te samim time ući u konkurenciju za nadolazeči susret sa Dinamom.


Izdvojeno

Reci što misliš!