Sport / Nogomet

Gradski vrt dobio novi semafor

Gradski vrt dobio novi semafor

Iznad južne tribine stadiona u Gradskom vrtu postavljen je novi semafor! Onaj dosadašnji, koji je iz svojedobno u Osijek stigao iz Belišća, odradio je svoje i više se neće koristititi jer je današnja tehnologija takva da je bilo nužno pronaći mu odgovarajućeg nasljednika.

Dugo su se čekale potrebne dozvole i software za nabavku novog LED semafora sa svom pratećom opremom, a njegovo je postavljanje izazvalo poprilično zanimanje ne samo onih koji su svakodnevno na našem stadionu, nego i brojnih znatiželjnika sa strane.

Bio je potreban i poseban kran da bi se sve moglo izvesti i napraviti kako treba, a radovi su obavljeni u jednom danu. Direktor kluba Igor Galić na ovu temu kaže:

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

- Europski klub mora imati isto takav semafor! Inicijativa je postojala već neko vrijeme, sada smo to uspjeli i realizirati u suradnji s tvrtkom Vox koja nam je i dosad pomagala oko takvih stvari na nekim većim utakmicama, kada smo igrali u Europi ili u derbijima HNL-a. Novi semafor je dimenzija 8 x 4 metra i prati suvremene trendove na području tehnologije, što ćemo, dakako, posve iskoristiti u prezentaciji gledateljima. „Premijeru“ će imati 28. listopada kada će u Gradskom vrtu gostovati Lokomotiva. To je, zapravo, početak infrastrukturnih projekata koje ćemo jednoga dana „preseliti“ na naš novi stadion.

LED semafor veličine 8 x 4 metra je instaliran na mjestu dosadašnjeg, sa softwareom koji pruža brojne mogućnosti.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!