Sport / Nogomet

FOTO + VIDEO: Cappy Cup 2011

FOTO + VIDEO: Cappy Cup 2011

U 2 dana natjecanja na  turniru sudjeluje 8 sastava podijeljenih u dvije skupine.

Nogometna akademija Krpan Babić organizator je 7. međunarodnog nogometnog turnira mlađih selekcija pod nazivom Cappy Cup.

U 2 dana natjecanja na  turniru sudjeluje 8 sastava podijeljenih u dvije skupine.
5c649cbf67cc8bdf6655c23668851002.jpg

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Svečano je bilo već na samom otvorenju koje je potvrdilo  kvalitetu organizacije ovoga natjecanja, koje se može usporediti i s ceremonijom pun većih sportskih manifestacija.
Do sada je  Cappy cup organizirao NK Osijek, a prvi puta ulogu domaćina preuzeli su članovi akademije Krpan- Babić.
A da je Cappy cup na igralištima akademije Krpan Babić pun pogodak pokazali su mladi članovi klubova poput Osijeka, Dinama, Hajduka te Vojvodine, portugalskog Sportinga, mađarskog Kozarmišlenija, uz Cibaliju i domaćine Hypo Limač ekipe, Akademije Krpan Babić.


Mladi polaznici klubova rođenih 2000. godine i mlađi igrajući po Uefa pravilima U-11, na 2 terena dimenzija 50 puta 65 metara, 2 puta po 20 minuta, pokazali su svoj nogometni potencijal, ali još više volju i ljubav prema ovom sportu već u najranijim godinama.
Jedna od boljih ekipa u skupini A, gdje su Dinamo, Vojvodina, Cibalia i Osijek, bili su baš bijelo-plavi iz Gradskog vrta.


Nakon prvoga dana natjecanja u skupini A najboljom ekipom pokazao se zagrebački Dinamo, Osječani su od njih tijesno poraženi s 3:2, dok su svladali Vojvodinu s 2:1.
U skupini B uvjerljiv je bio Hajduk, koji je uz Cibaliju s 8:0, svladao i Sporting s 4:1.
Sutra slijedi završnica, a natjecanja počinju već od 8 sati i 30 minuta. Finale je na rasporedu u 12 sati.

VIDEO:
{youtube}2bnApjjXzpc{/youtube}

GALERIJA
:




Izdvojeno

Reci što misliš!