Grezda poput Vitaića u 93. srušio Hajduk

VIDEO Grezda poput Vitaića u 93. srušio Hajduk

20170909 213624

Dugo su nogometaši Osijeka pokušavali slomiti otpor Hajduka u Gradskom vrtu, a nagrada za vrlo dobru utakmicu stigla je u 93. minuti kad Eros Grezda zabija za pobjedu 2:1.

 Osijek je u prvom dijelu bio puno opasniji protivnik i pravo je čudo uz Stipicu na golu što nisu na poluvremenu vodili i s nekoliko golova razlike. Pokušavao je Ejupi kojem brani Stipica, a zatim i Barać kojeg zaustavlja vratnica, ali promjene rezultata nije bilo.

Drugi dio bolje otvara Hajduk i nakon jednog kornera Nižić silovito glavom probija obranu Osijeka i gol Malenice za 0:1. No sreća Hajduka kratko je trajala jer već u prvom napadu nakon gola Boban probija po desnoj strani, dodaje Ejupiu koji odigrava povratno za Hajdarinovića, a najnovije pojačanje Bijelo-plavih zabija za 1:1.

Krenuo je Osijek nakon toga po pobjedu, ali je Stipica bio uspješniji od Bočkaja i ostalih Bijelo-plavih sve do 93. minute kad Boban ponovo juri desnom strani, daje za Lukića koji dodaje do Grezde, a ovaj preciznim udarcem zabija za veliko slavlje u Gradskom vrtu. Navijači Osijeka sjetit će se zasigurno legendarnog gola Vitaića protiv Hajduka duboko u sudačkoj nadoknadi.

SiB.hr
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Srijeda

Četvrtak