Sport / Nogomet

Nogometašice Osijeka uvjerljive u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvakinja

Nogometašice Osijeka uvjerljive u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu prvakinja

U prvoj utakmici kvalifikacija za  Ligu europskih prvakinja, odigranoj jučer u Gradskom vrtu, nogometašice Osijeka pobjedile su s čak 7:0 najbolju ekipu Makedonije, SC Istatov.

 Od prve minute vidjelo se da su domaće bolji sastav koji je to na kraju i potvrdio visokom pobjedom ne dozvolivši protivnicama ugrožavanje vlastitih vrata.

Strijelci: 1:0 Balić (10), 2:0 Nevrkla (45), 3:0 Balić (59), 4:0 Balić (76), 5:0 Andrlić (78), 6:0 Jakovac (88), 7:0 Lojna (90).

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sedmu kvalifikacijsku skupinu koja se igra u Osijeku otvorio je susret prvaka Islanda Stjarnana i Klaksvika, najbolje ekipe Farskih Otoka. Islanđanke su uvjerljivo slavile, već do odmora osiguravši visoku pobjedu, ubacivši sedam lopti u mrežu Klaksvika.

U petak Stjernan i Osijek mijenjaju protivnice, ishodi bi po svemu sudeći trebali biti isti, pobjede favorita, a onda u ponedjeljak pada odluka, međusobni dvoboj u Gradskom vrtu s početkom u 20:45 za ulazak u Ligu prvakinja. Ove djevojke su zaista zaslužile pravu podršku s tribina, u obje preostale utakmice, ali u onoj u ponedjeljak pogotovo!

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!