Sport / Nogomet

Slavonski petoligaš doveo dva igrača iz Brazila!

Slavonski petoligaš doveo dva igrača iz Brazila!

  Puno je primjera ambicioznih klubova iz manjih slavonskih sredina, a čini se i kako je NK Piškorevci jedan od njih.

Naime, oni su danas na svojoj Facebook stranici objavili kako će u mjesto nadomak Đakova stići čak tri brazilska igrača i tako pojačati NK Ratar iz Piškorevaca koji je član 1. ŽNL Osječko-baranjske. To je peti kvalitativni rang u hrvatskom nogometu u kojem klubovi i ne raspolažu s osobitom financijskom moći, a nogomet se često igra za "gajbu i prase".

To očito ne smeta Matheusu Da Silva Batisa (22) koji je stigao iz brazilskog America Futebol Clube Morinhos, a prije toga imamo je i epizodu u prvoligašu Vasco da Gami na poziciji stopera i veznjaka.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi je dvije godine mlađi Matheus Lemos Da Silva, omaleni ofenzivac koji igra na krilnim pozicijama, a u klub donosi dašak brazilske magije na zelenom travnjaku.

"Klub mi je pokazao vrlo dobar plan, mislim da je to dobra prilika pokazati koliko mogu te pomoći momčadi. Imao sam san zaigrati izvan Brazila i dolazim u NK Ratar po priliku da se pokušam dokazati u europskom nogometu," rekao je Matheus Lemos za Goal.hr.

Osim njih u klub će stići još jedan Brazilac pa ne sumnjamo kako će tribine malenog stadiona u Piškorevcima biti ispunjenije nego neke utakmice u HNL-u.

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!