Sport / Nogomet

Navijači Osijeka pripremaju invaziju na Austriju

Navijači Osijeka pripremaju invaziju na Austriju

Poraz bijelo-plavih u prvoj utakmici play-offa Europa lige nije smanjio zanimanje navijača za odlazak na uzvratnu utakmicu u Austriju.

Utakmica se igra u udći četvrtak,  24. kolovoza u  St. Poeltenu koji je oko 65 kilometara udaljen od Beča. Stadion Austrije se trenutno renovira, a na nacionalnom stadionu gdje inače igraju dok traju radovi, održava se koncert popularnog glazbenika Robbiea Williamsa.

Stadion u  St. Poeltenu kapaciteta je 8 tisuća, a NK Osijek je uspio ishoditi bitno veći broj ulaznica za svoje navijače od onoga što im pripada po pravilima UEFA-e.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

GALERIJA: Poraz Osijeka pred 15 tisuća ponosnih navijača

Prvo što pritom treba naglasiti je da je naš prvoligaš osigurao 700 ulaznica koje će biti podijeljene Kohorti.

- Hvala ljudima iz kluba koji su nam opet omogućili ulaznice. Naravno da imamo kriterij po kojem ćemo ih raspodijeliti. Prioritet će imati oni koji su od početka sezone na europska gostovanja išli autobusom u organizaciji Kohorte. Nakon njih na red dolaze oni navijači koji su također bili u Andori, Švicarskoj i(li) Nizozemskoj u nekom drugom aranžmanu. Zatim ćemo ulaznice dijeliti našim stalnim članovima koji su redoviti na utakmicama u Gradskom vrtu, a u onoj posljednjoj skupini su svi ostali koji će nam se javiti, ovisno već o broju prijavljenih. Naravno da želimo podijeliti sve ulaznice, kako bi nas bilo što više u St. Poeltenu, rekao nam je predsjednik Kohorte Ivica Polih-Ita.

Za organiziran put autobusima preko Kohorte potrebno je prijaviti se osobno u Udruzi (Fakultetska ulica 2 u Tvrđi), koja će za prijave biti otvorena danas (nedjelja) od 18 do 20 sati, a u ponedjeljak i utorak još i dva sata duže. Cijena puta s ulaznicom je 250 kuna. Kohorta će biti smještena u gostujućem navijačkom sektoru G-1, G-2 i G-3.

Do njih će biti još jedna skupina navijača Osijeka, u sektorima N-1 i N-2, za koje je predviđeno ukupno 300 mjesta. To su oni Osječani koji ne idu u St. Poelten organizirano s Kohortom, a za njih će prodaja biti unaprijed upriličena na južnom parkingu stadiona Gradski vrt od ponedjeljka do srijede u vremenu od 12 do 18 sati.  Pojedinačna cijena tih ulaznica je 120 kn. Isti će iznos platiti i oni gledatelji koji će na NV-Arenu doći iz drugih krajeva Hrvatske i Austrije ili možda nekih susjednih zemalja, a na stadionu se moraju pojaviti 120 minuta prije početka dvoboja. Za njih će biti otvorena jedna blagajna ispred gostujućeg sektora.

Prodaje se i prva kategorija ulaznica (ukupno 144 ulaznice), a do njih možete u Gradskom vrtu, također na južnom parkingu. Vrijeme prodaje je od ponedjeljka do srijede od 12 do 18 sati, a cijena iznosi 170 kn. Tu kategoriju ulaznica možete kupiti na već spomenutoj blagajni stadiona u St. Poeltenu dva sata prije početka susreta.

Više detalja potražite na službenim stranicama kluba.

nv arena2

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!