Sport / Nogomet

U Osijeku gostuje Inter!

U Osijeku gostuje Inter!

15 tisuća ljudi natiskalo se na tribine Gradskog vrta prije nekoliko dana protiv Austrije iz Beča. Sjajna atmosfera o kojoj se priča u svim hrvatskim medijima nije pokvarena ni nesretnim porazom, a uzbuđenja u Gradskom vrtu se nastavljaju već ove nedjelje.

U Gradski vrt dolazi ni više ni manje nego Inter! No, neće to biti onaj milanski Inter, već div iz Zaprešića nekag davno znan i kao Inkter i kao jedan od rijetkih osvajača hrvatskog Kupa kraj Dinama, Hajduka, Osijeka i Rijeke.

Prigoda je to za sve one koji usitinu vole NK Osijek i nogomet da ponovo pohode stadion, a u prodaji je preostalo još 10 tisuća ulaznica pa se ne morate bojati za svoje mejsto na trbinama. Cijena je samo 40 kuna za zapadnu i 30 kuna za istočnu tribinu, a iste možete kupiti na blagajni stadiona prije početka utakmice. Utakmica je na rasporedu u nedjelju od 21 sat.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osijek će vjerovatno ponovo igrati u kombiniranom sastavu kao što je to činio i do sad u većem dijelu utakmica HNL-a, ali će zasigurno tražiti pobjedu i dodatni priključak ka vrhu ljestvice. Posebno je to bitno nakon dobrih pobjeda protiv Rijeke i Lokomotive i čak tri uvodna remija protiv nominalno slabijih protivnika Rudeša, Istre te Dinama koji je jedini kiks u prvenstvu napravio upravo u Osijeku odigravši 1:1.

Pa iako vremenska prognoza ne obećava idealne uvjete za igru i gledatelje, ne sumnjamo kako će oni najvjerniji na stadionu biti, a vi?

SiB.hr

   


Izdvojeno

Reci što misliš!