Sport / Nogomet

Osijek slijeće u 13 na Klisu, Kohorta poziva na doček

Osijek slijeće u 13 na Klisu, Kohorta poziva na doček

Veliku, najveću pobjedu u povjesti ostvario je NK Osijek sinoć u sred Eindhovena. Višestruki prvak Nizozemske, bivši prvak Europe, višestruko bogatiji PSV pao je golom Barišića s 11 metara u drugom poluvremenu.

Čestitao bih igračima i zahvalio navijačima, ovo je sjajno i za naš Klub, za sve koji vole Osijek, za slavonsko-baranjsku regiju, pa i hrvatski nogomet u cjelini. Fantastično! Ja ću opet ponoviti, mi smo prije 13 mjeseci slavili što smo ostali u Ligi, a sada smo dobili jedan PSV koji je ovdje pobjeđivao Manchester United, Real Madrid i još niz drugih europskih velikana. Pred 32.000 ljudi odigrati ovako zrelu utakmicu, naravno da sam presretan. Ne želim trenutno ni razmišljati o uzvratu, bit će vremena idućih dana, sada samo u glavim vrtim film ove utakmice i ponosan sam što smo ostvarili najveću pobjedu u povijesti Nogometnog kluba Osijek!, rekao je u jednom dahu Zoran Zekić.

FOTO Za povijest: Osijek pobjedio PSV u Nizozemskoj

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Slavili su s njima i navijači koji su otputovali u Nizozemsku, ali i oni koji su ostali u gradu na Dravi. Potonji će proslavu moći nastaviti i danas kad igrači slete u zračnu luku oko 13 sati. Tom prigodom navijači Osijeka pozivaju sve koji mogu da se pridruže slavlju na Klisi. Iz zračne luke pak poručuju da će parking na prostoru luke biti besplatan.

SiB.hr

   

 


Izdvojeno

Reci što misliš!