Sport / Nogomet

NK Osijek HRT-u: ''Ako niste htjeli Santa Colomu i Luzern, nećete dobiti ni PSV''

NK Osijek HRT-u: ''Ako niste htjeli Santa Colomu i Luzern, nećete dobiti ni PSV''

U četvrtak 27. srpnja nogometna javnost u Hrvatskoj bit će prikovana pred TV ekrane s obzirom na to da Osijek, Hajduk i Dinamo u periodu manjem od dva sata igraju utakmice trećeg pretkola Europske lige.

Jedini je problem što će se susreti u nekom periodu preklapati. Prvi će na teren Osječani koji imaju najatraktivnijeg suparnika. U Eindhovenu će u 19 sati započeti bitku sa slavnim PSV-om.

Potom će na travnjak istrčati igrači Hajduka. Utakmica s Brondbyjem započinje u 20 sati, dok će Dinamo i Odds na teren 45 minuta kasnije.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nisu međutim jedini nogometaši koji bi taj dan mogli privući pažnju sportske javnosti. Hrvatski vaterpolisti u utorak igraju četvrtfinalni susret s Italijom, a prođu li dalje u četvrtak im slijedi polufinale.

Nacionalna televizija riješila je problem prijenosa tako što će Hajduk biti na drugom programu, Dinamo na prvom, a vaterpolisti eventualno na četvrtom.

Osijek će pak opet biti na HNTV-u. Kako piše Goal, HRT se navodno javio klubu da bi prenosili njihovu utakmicu, ali su dobili sljedeći odgovor:

“Ako niste htjeli Santa Colomu i Luzern, nećete dobiti ni PSV”.

Podsjetimo, HRT je u startu europske sezone objavio da će prenositi utakmice Rijeke, Dinama i Hajduka, a Osijeka samo po mogućnostima.

SiB.hr


Izdvojeno

Reci što misliš!