Sport / Nogomet

Zekić tajnovit, a grad u sve većem isčekivanju Luzerna

Zekić tajnovit, a grad u sve većem isčekivanju Luzerna

Dugo u Osijeku nije vladalo takvo zanimanje za jednu nogometnu utakmicu, kao što je to za onu protiv švicarskog Luzerna.Broj prodanih godišnjih ulaznica sve više raste, a ako je suditi po broju dostupnih ulaznica na servisu Ulaznice.hr, dobro se prodaju i one pojedinačne ulaznice.

Za utakmicu se pripremaju i prvotimci Osijeka, a njihov trener, Zoran Zekić, bio je poprilično tajnovit na današnjoj konferenciji za medije. Naglasio je i kvalitetu suparnika, ali i izrazio nadu u dobru igru svoje momčadi:

- Imaju kvalitetu, ništa tu nije sporno. Već ste mogli čuti od mojih pomoćnika koji su ih gledali da su potencirali pojedince iz veznog reda i napada. Pokretljivi su, nezgodni za čuvanje, pa nas očekuje zahtjevna utakmica u svakom pogledu. Imaju i iskusnog braniča koji iz auta loptu bez ikakvog naprezanja baca na drugu vratnicu, pa iz toga također može nastati opasnost. Želim, naravno, da se moja momčad oslobodi bilo kakvog pritiska i pruži ono što objektivno može. Nekih će promjena, jedna ili dvije, biti u odnosu na sastav protiv Santa Colome, no još ne želim otkrivati sastav jer vidite da Švicarci puno toga nastoje prikriti u svojim redovima. Mogu samo reći da nam je tendencija da igramo brže i jednostavnije, da nam je bolja protočnost u predaji lopte, pa  će prednost dobiti igrači koji će lakše ispuniti takve zahtjeve na terenu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

>>> Predstavljamo FC Luzern - sljedećeg protivnika bijelo-plavih u Europskoj ligi

Želja je naravno pobjeda u svakoj pa tako i ovoj utakmici, Zekić je posebno naglasio kako bi bilo dobro, ako je to moguće, pobjediti bez primljenog pogodtka i na taj način mirnije otići na uzvrat u Švicarsku.

Svi koji žele i dalje mogu kupiti i godišnje ulaznice i to po uistinu simboličnim cijenama (istok 200 kn, zapad 300 kn). Posebno ističemo mogućnost kupovine obiteljskih ulaznica, a sve info saznajte OVDJE.

Zanimljivo će biti i na ulicama grada gdje se očekuje nekoliko stotina navijača Luzerna. Svi će se oni preliti kasnije i na stadion pa se očekuje prava nogometna atmosfera. Vjerujemo kako će istočna tribina i ovaj put dati svoj obol i biti vjetar u leđa Bijelo-plavima.

Ako je utakmica protiv slabašne Santa Colome privukla čak 4500 gledatelja, na utakmici protiv ravnopravnog protivnika praćenog glasnom navijačkom skupinom, za očekivati je barem nekoliko tisuća više ljudi. Ne sumnjamo kako će tako usitinu i biti.

#hocemo10tisuća #PunGradskiVrt

SiB.hr

   

 

 


Izdvojeno

Reci što misliš!