Sport / Nogomet

Bijelo-plavi preskočili Andorce i spremni dočekuju Luzern

Bijelo-plavi preskočili Andorce i spremni dočekuju Luzern

Nogometaši Osijeka lakoćom su preskočili prvu prepreku u sklopu UEFA kupa. Nogometaši Santa Colome iz Andore nisu se snašli po vrućem i sparnom vremenu pa Gradski vrt napuštaju s punom mrežom.

Nakon što su se u prvoj utakmici nogometaši Zorana Zekića itekako morali pomučiti na putu prema pobjedi, danas je to bila potpuno drugačija slika pred 4500 gledatelja. Od početka su nametnuli visoki presing pa je nakon svega nekoliko uvodnih minuta Ejupi zabio za vodstvo bijelo-plavih. Do poluvremena su se nizale prigode pred golom vrlo dobrog gostujućeg vrata, ali je na kraju Osijek zabio tek s 11 metara. Siguran je bio Borna Barišić koji je ulogu izvođača preuzeo od Ejupia.

U drugom dijelu gledali smo istu sliku, a svojim potezima iskazao se Petar Bočkaj. Prvo je u jednoj kontri prebacio vratara gostiju za 3:0, a onda i snažno opalio iz slobodnjaka za konačnih 4:0.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Osječane puno teži ispit čeka već za sedam dana kad u gosto stiže švicarski Luzern. Bit će to pravi test za bijelo-plave koji ne kriju ambicije i želju za pobjedom u tim susretima.

Podsjećamo i kako još uvijek možete kupiti godišnje ulaznice koje vrijede i za sva pretkola UEFA kupa.

Tekst i foto: SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!