Sport / Nogomet

Osijek se vratio: Sutra prva domaća europska utakmica nakon pet godina

Osijek se vratio: Sutra prva domaća europska utakmica nakon pet godina

Nogometaši Osijeka sutra od 20:45 sati igraju uzvratni dvoboj 1. pretkola Europske lige u kojem trebaju potvrditi potvrditi prolaz u sljedeći krug kvalifikacija. Podsjetimo, prošlog tjedna slavili su u Anodri protiv UE Santa Colome rezultatom 2:0.

Nakon pet godina, Europa se vraća u Gradski vrt i to izaziva veliko zanimanje među navijačima bijelo-plavih.

Cijena ulaznice za tribinu Istok iznosi 100 kuna, za članove Bijelo-plavog navijačkog kluba to je upola jeftinije – 50 kuna. Članstvo u Bijelo-plavom klubu i ove je godine besplatno! Za tribinu Zapad trebat će izdvojiti 140 kuna, dok će članovi plaćati 70. Dječja ulaznica stoji 60, a oni koji su članovi Kluba plaćaju 30 kuna, što je nastavak pogodnosti iz prošle sezone.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Oni koji, pak, žele u Ložu, to će platiti 200 kuna, a pola toga iznosa izdvojit će oni koji imaju člansku iskaznicu. Najskuplja je, dakako, ulaznica za VIP ložu koja stoji 800, dok je za članove cijena 400 kuna. Ulaznice se prodaju i danas od 12 do 18 sati na blagajni Gradskog vrta. Sutra pak, na dan utakmice, blagajne Istok i Zapad biti će otvorene od 14 sati, dok se vrata stadiona otvaraju u 18:45 sati.

Ipak, najpovoljnija opcija svakako je kupovina godišnje ulaznice kojih je dosad prodano više od tisuću. Više informacija o kupovini godišnjih potražite na www.nk-osijek.hr

Sutrašnja utakmica s amatarima iz Andore bit će 26. službena europska utakmicu pod okriljem UEFA-e, a ukupno 12. u Gradskom vrtu. Naime, onu prvu Osijek je, u ljeto 1995., morao igrati u Zagrebu, protiv Slovana iz Bratislave.

Prednost od 2:0 iz Andorre La Velle ne bi smjela biti prokockana i kompromitirana, posebice jer je Osijek nedvojbeno bolja momčad, a i na domaćem terenu se očekuje nešto lakši posao.

- U svakom slučaju nama je Gradski vrt prednost, bez obzira tko nam dolazi u goste. Nema nikakve sumnje da smo kvalitetniji od našeg protivnika, a tamo smo bili dobrim dijelom utakmice u nekakvom grču, kojega smo se kasnije oslobodili i uspješno priveli susret kraju. Stalno smo ih pritiskali i u završnici postigli ta dva pogotka koja puno toga rješavaju, kazao je Andrej Lukić,  centralni vezni u osječkom sastavu.

Zagrijavanje Kohorte počinje sutra od 17 sati u njihovim prostorijama u Tvrđi, a u 19:30 sati svi zajedno u korteu kreću prema stadionu i pozivaju sve navijače da im se pridruže.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!