Sport / Nogomet

NK Osijek na Osječkoj ljetnoj noći

NK Osijek na Osječkoj ljetnoj noći

Bijelo Plavi Pokret  bit će prisutan na oba osječka trga u sklopu prve ovogodišnje Osječke ljetne noći:

I.    Na Trgu Ante Starčevića prepoznat ćete Bijelo Plavi Spot, mjesto gdje ćete u okviru aktivnosti #SviNaStadion moći dobiti sve informacije o Klubu, kupiti navijački rekvizit, ali i godišnje ulaznice za sezonu koja je upravo počela.

II.    Na Trgu Slobode NK Osijek organizirat će sportsko-zabavne aktivnosti: uz već standardno bojanje lica u bijelo plave navijačke boje, bijelo plavi sladoled, žongliranje, glazbu i druženje, ovu ljetnu noć imamo i turnir Budi i Ti Bijelo Plavi!, turnir u ljudskom stolnom nogometu otvoren za sve građane Osijeka.

Za one kojima je to novo, radi se o malom nogometu koji baš kao i svaki drugi ima dva gola, jednu loptu, 12 igrača u terenu… ali se igra iz perspektive figurica nogometaša stolnog nogometa. Kretanje po nogometnom terenu ograničeno je fiksiranjem ruku igrača na pomične šipke razmještene jednako  onima u stolnom nogometu. Sva pravila stolnog nogometa primjenjuju se i ovdje, cilj je zabiti gol i nema “roštiljanja”. Zabava i smijeh zagarantirani.  

Na turnir se može prijaviti do 10 ekipa od 6 članova, spol i dob nisu ograničeni. Prijaviti se možete u inbox Facebooka NK Osijek, do sutra (petka) do 17h (prijava treba sadržavati ime ekipe i jedan kontakt telefon).

Dijele se 4 nagrade: prva tri mjesta na turniru dobit će prigodne nagrade za najbolji rezultat, ali nagradu će dobiti i tim koji bude imao najbolje navijače, naravno kao i njihovi navijači.

Okupljanje timova očekuje se oko 19.30, početak turnira je u 20h, a završetak turnira i proglašenje pobjednika očekuje se oko 22h. Ukoliko se igrači stignu vratiti iz Andore nakon prve europske utakmice, trener Zekić dovest će ih na uručenje nagrada, a možda i oni zaigraju s pobjednicima. Budi i Ti Bijelo Plavi i zaigraj, vidimo se!

SiB.hr

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita


Izdvojeno

Reci što misliš!