Sport / Nogomet

Poraz Osijeka za kraj loše sezone

Poraz Osijeka za kraj loše sezone

Oprostili su se Osječani od ove sezone već početkom proljetnoga dijela kada su propustili ostvariti pobjede protiv slabijih protivnika. Unatoč tome preostalo je odraditi prvenstvo do kraja. Danas je tako na redu bio Slaven Belupo.

Poveli su rano domaći. Već u devetoj minuti precizan je nakon pogreške gostiju bio Leon Benko. I u nastavku prvoga dijela bolji su bili domaćini koji su propustili i nekoliko prilika. S druge strane Miličević je dva puta pokušao no nije bio precizan pa se rezultatom 1:0 odlazi na odmor.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi dio protekao je također u dominaciji domaćina, a vodstvo su uspjeli povećati sredinom drugoga dijela kada je pogodio Havojić.

Osječani su se tada malo trgnuli pa je tako Maglica smanjio u 74-toj minuti. Krenuli su tada i po izjednačenje, ali do kraja nisu uspjeli poentirati pa je tako zabilježen i deveti poraz u prvenstvu. Naposljetku Osijek je skupio samo 39 bodova, a ponajprije zahvaljujući velikome broju nerješenih rezultata (čak 12).

Slijedi pauza, a nakon nje i još jedne pripreme. Što će se događati u idućoj sezoni teško je i nagađati, a do tada glasajte u našoj anketi u kojoj želimo saznati tko je kriv za jedan od najlošijih rezultata Osijeka u povijesti HNL.

Tekst: SiB.hr

Foto: Arhiva SiB.hr

  


Izdvojeno

Reci što misliš!