Osijek bez udarca na gol pao protiv Dinama

FOTO Osijek bez udarca na gol pao protiv Dinama

 MG 0052

Igrači Osijeka porazom su se oprostili od domaćeg terena. Nakon sedam uzastopnih pobjeda u Gradskom vrtu, danas su od njih bili bolji nogometaši Dinama.

U utakmici, u koju su igrači Zorana Zekića ušli s bremenom kazne koju je najavio sam trener, vidjelji smo jako lošu igru i niti jedan udarac u okvir gola tijekom devedeset minuta. Slobodno možemo reći kako je samo zahvaljujući raspoloženom Malenici rezultat bio samo 0:1, a jedini strijelac bio je Sigali.

Osijek u zadnjem kolu gostuje u Splitu protiv istoimene momčadi, a već sad je jasno kako sezonu završava na četvrtom mjestu i uključuje se u europske utakmice već u ranoj fazi natjecanja tijekom lipnja. Prije toga, navijači bijelo-plavih se nadaju kako će se momčad dodatno pojačati jer je izvjesno kako s ovim kadrom ne mogu parirati momčadima koje su ispred njih na tablici.

Lopa dobitnik Kohortine nagrade

Kao i svake sezone, navijačka skupina NK Osijeka, Kohorta, dodjelila je nagradu na najboljeg igrača u protekloj sezoni. Čast je ove godine pripala omalenom Ukrajincu, Dymitru Lopi koji je u Osijek stigao s posudbe iz Mađarske.

Tekst: SiB.hr
Foto: A.Štajduhar/SiB.hr

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr