Sport / Nogomet

Op op Lopa! Show Ukrajinca za slavlje Kohortinog rođendana

Op op Lopa! Show Ukrajinca za slavlje Kohortinog rođendana

Nogometni klub Osijek na najljepši je način čestitao rođendan svojoj vjernoj navijačkoj skupini Kohorti. Onaj koji je prevodio dobru igru Osijeka bio je Dmytro Lopa koji je fantastičnom igrom i golovima digao u nekoliko navrata publiku na noge.

POGLEDAJTE: Koreografija Kohorte i slavlje s igračima nakon utakmice

Igrači Zorana Zekića superiorno su se postavili u prvom dijelu i to je rezultiralo s nekoliko prigoda pred golom Iveše da bi već u 8. minuti omaleni Ukrajinac Lopa prevario dva igrača gostiju i matirao gostujućeg vratara. 

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Drugi pogodak pravo je remek djelo istog igrača. Primio je jednu loptu u 16 metara, fintom zavaljao vratara pa zatim i jednog igrača, a onda smirenim udarcem svladao i jednog igrača koji je stajao na crti gola. Pogodak je to kakav se ne viđa često i zato je publika skandiranjem njegovog imena jasno dala do znanja što misli o tome. Još od vremena jednog i neponoljivog Nenada Bjelice u Gradskom vrtu nije se gledao ovako plemenit igrač koji u svakom trenutku ima apsolutnu kontrolu lopte u nogama.

U drugom dijelu Osijek se malo povukao pa je i Istra imala svoje prigode no u nekoliko navrata odlični Malenica spriječio je smanjenje vodstva bijelo plavih.

Na kraju utakmice na stadionu su se pogasila svjetla, a cijela istočna tribina u jedan glas s igračima započela je pjesmu. Pamtiti će se ta sinergija još dugo i jedino što može poželjeti svaki navijač Osijeka je da ovakvo zajedništvo potraje još dugo u godinama pred nama.

Tekst: SiB.hr
Foto: J.Bilić/SiB.hr

   

  


Izdvojeno

Reci što misliš!