Op op Lopa! Show Ukrajinca za slavlje Kohortinog rođendana

VIDEO i FOTO Op op Lopa! Show Ukrajinca za slavlje Kohortinog rođendana

17968668 1381460535243425 1148508972 o

Nogometni klub Osijek na najljepši je način čestitao rođendan svojoj vjernoj navijačkoj skupini Kohorti. Onaj koji je prevodio dobru igru Osijeka bio je Dmytro Lopa koji je fantastičnom igrom i golovima digao u nekoliko navrata publiku na noge.

POGLEDAJTE: Koreografija Kohorte i slavlje s igračima nakon utakmice

Igrači Zorana Zekića superiorno su se postavili u prvom dijelu i to je rezultiralo s nekoliko prigoda pred golom Iveše da bi već u 8. minuti omaleni Ukrajinac Lopa prevario dva igrača gostiju i matirao gostujućeg vratara. 

Drugi pogodak pravo je remek djelo istog igrača. Primio je jednu loptu u 16 metara, fintom zavaljao vratara pa zatim i jednog igrača, a onda smirenim udarcem svladao i jednog igrača koji je stajao na crti gola. Pogodak je to kakav se ne viđa često i zato je publika skandiranjem njegovog imena jasno dala do znanja što misli o tome. Još od vremena jednog i neponoljivog Nenada Bjelice u Gradskom vrtu nije se gledao ovako plemenit igrač koji u svakom trenutku ima apsolutnu kontrolu lopte u nogama.

U drugom dijelu Osijek se malo povukao pa je i Istra imala svoje prigode no u nekoliko navrata odlični Malenica spriječio je smanjenje vodstva bijelo plavih.

Na kraju utakmice na stadionu su se pogasila svjetla, a cijela istočna tribina u jedan glas s igračima započela je pjesmu. Pamtiti će se ta sinergija još dugo i jedino što može poželjeti svaki navijač Osijeka je da ovakvo zajedništvo potraje još dugo u godinama pred nama.

Tekst: SiB.hr
Foto: J.Bilić/SiB.hr

   

  
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja