Sport / Nogomet

Anketa: NK opet bez Europe! Tko je krivac?

Anketa: NK opet bez Europe! Tko je krivac?

Krivo je more, ili ipak ne?! NK Osijek je u ovu sezonu krenio sa visokim ambicijama, ali su se iste rasplinile već nakon nekoliko kola. Tko je krivac za to?

Otišao je trener Steinbruckner, a za njim i cijela uprava na čelu sa Krešimirom Bubalom i Dumančiće na kojega su bili upravo najglasniji povici. Nakon toga zapuhali su novi vjetrovi u redovima Osječana.

Došao je novi trener Branko Karačić i vjerovalo se kako će ovaj uspješni trener uspjeti vratiti Osijek na pobjedničke staze. Ubrzo je u klub stigla i cijela nova garnitura. Na mjesto predsjednika izabran je Robert Špehar, a za direktora osvjedočeni ljubitelj NK Osijeka, Gordan Matković.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Utakmice su prolazile, došla su čak i pojačanja (Ljubojević i Babić), ali rezultatskog pomaka nije bilo. Danas Osijek "leži" na sedmome mjestu i ova generacija umjesto prilike da izbori Europu ima priliku biti jedna od neuspješnijih generacija u povijesti NK Osijeka.

Neki od vas reći će možda da je krivac famozna poznata Škola nogometa i bojimo se kako neće biti daleko od istine.

Citirati ćemo jednog našeg kolegu koji godinama prati NK Osijek i njegove padove: "Treba smjeniti sve, od čistačice, trenera u školi nogometa pa do igrača. Jedino tako može se izbiti gubitnički mentalitet iz kluba!"

Pitamo vas tko je kriv za to? Tko je kriv za to što NK Osijek već toliko godina ne zna za Europu? Tko je kriv za to da je gledatelja sve manje? Tko je kriv za to se treneri mjenjaju kao na pokretnoj traci?

Znate li odgovor ili je ipak krivo more...glasajte u anketi!

>>>GLASAJ OVDJE<<<

 

Tekst: T.M./SiB.hr
Foto: SiB.hr/arhiva

  

  


Izdvojeno

Reci što misliš!