Sport / Nogomet

Utakmica sezone u Gradskom vrtu: Bijelo-plavi love Rijekinih 3:1

Utakmica sezone u Gradskom vrtu: Bijelo-plavi love Rijekinih 3:1

Osijek i Rijeka danas igraju drugu utakmici polufinala Hrvatskog nogometnog kupa. Riječani imaju prednost od 3:1 iz prve utakmice, a bijelo-plavi se nadaju, da uz glasnu podrška s tribina, tu prednost mogu dostići.

Nakon važne pobjede u državnom prvenstvu, ostvarene u Koprivnici nad Slaven Belupom, sve su misli osječkih nogometaša usmjerene na današnju uzvrat polufinala kupa.

Ostaje nam još najmanje 90 minuta u Gradskom vrtu, pa ćemo doznati tko će biti protivnik Dinamu u finalu koje je na rasporedu krajem svibnja u Varaždinu. Rijeka ima prednost koja nije mala, ali s druge strane, nije niti nedostižna, pa je stoga jasno da Bijelo-plavi gaje nadu da bi mogli ostvariti veliki trijumf i proslaviti ga sa svojim vjernim navijačima, o čemu sanjaju i Kohortaši.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

POGLEDAJTE: Ejupi za RTL: 'Želim biti prvi strijelac i na kraju sezone'

Iako je u nogometu baš sve moguće, čini nam se izvjesnim da će Osječani morati odigrati najbolju i najzreliju utakmicu u ovoj sezoni da bi došli do svog cilja. A to znači da se postave hrabro i odlučno, budući da ipak imaju rezultatski zaostatak, a da se ne upuste u bezglavu jurnjavu terenom što bi išlo na ruku njihovim gostima, čiju kvalitetu svi jako dobro znamo.

Utakmica u Gradskom vrtu počinje u 17 sati! Cijene ulaznica su standardne, a vrijede i godišnje ulaznice.

SiB.hr

 


Izdvojeno

Reci što misliš!