Mali navijač Osijeka koji je osvojio Internet

Mali navijač Osijeka koji je osvojio Internet

ivor

Posljednje minute jučerašnje utakmice između Osijeka i Hajduka pamtit će svi navijači Osijeka koji su bili na istočnoj tribini, a posebno mali Ivor, koji je zahvaljujući našoj fotografiji postao hit na Internetu.

Kiša je padala, igrala se sudačka nadoknada, a navijači Osijeka u euforiju su iščekivali posljednji sučev zvižduk i proslavu pobjede. Mali Ivor u tim trenutcima popeo se na ogradu, u kabanici i sa bijelo-plavim šalom oko vrata, euforično slavio pobjedu svog kluba.

Primjetio je to i kapetan Osijeka Borna Barišić koji je nakon završetka slavlja došao do ograde i malom navijaču poklonio svoj dres!

- Smijem li Vašem djetetu darovati dres - pristojno je upitao Borna Ivorovog oca Damira koji je naravno odgovorio potvrdno.

>>> GALERIJA: Osijek pobjedom nad Hajdukom proslavio 70. rođendan

No priči tu nije kraj. Navečer, kad je Ivor legao u krevet, otac je, kao svaku večer, otišao provjeriti je li sinčić zaspao. Ušao je u sobu, kad ono... Umjesto najdraže igračke, plišanog medvjedića ili psića, kraj Ivora je u krevetu bio dres Borne Barišića. Znojan, blatnjav, baš onakav kakvog ga je od svog junaka i dobio.

Priča koja još jednom potvrđuje zašto je nogomet više od igre...

FOTO: Josip Bilić/SiB.hr

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja