Pobjedom protiv Hajduka proslaviti 70. rođendan

Pobjedom protiv Hajduka proslaviti 70. rođendan

Ovoga se vikenda igraju utakmice 23. kola 1. HNL u sklopu kojega u nedjelju u Gradskom vrtu od 15 sati počinje susret Osijeka i Hajduka. Bit će to utakmica u kojoj se Osječani žele iskupiti za loš početak drugog dijela sezone. Utakmica je posebna i po tom što će se na njoj proslaviti 70. rođendan kluba.

Ritam utakmica svaka tri dana nastavlja se za NK Osijek što je u neku ruku i dobro jer brzo moramo zaboraviti na loše stvari iz prethodnih susreta, rekao je među ostalim, najavljujući na uobičajenoj konferenciji za novinare susret protiv Hajduka, trener Osječana Zoran Zekić:

"Normalno je da nije ugodno nakon tri poraza, tako da ćemo imati određeni pritisak. No igramo doma protiv velikog protivnika i imamo obavezu. Probat ćemo u tom svemu biti pametni i strpljivi. Sreća je da nakon svega lošeg u ove tri utakmice u nedjelju imamo priliku ispraviti neke stvari", rekao je Zoran Zekić i dodao kako neće biti velikih promjena u sastavu. Dobra je vijest i da se Nikola Matas nakon ozljede vratio treninzima.

Na konferenciju za novinare došli su i kapetan Osječana Borna Barišić te bivši kapetan, ljubimac publike, Aljoša Vojnović.

Barišić je zahvalio navijačima na potpori u Zagrebu i Rijeci, a znajući kako će u nedjelju njihova podrška biti još i veća poručio kako će ostaviti srce na terenu: "Spremni smo poginuti za bodove i sigurno je da ćemo svi ostaviti srce na terenu. Mislim da će nam se, ovo što se nije poklopilo zadnjih par kola i što nismo imali sreće, sada u nedjelju vratiti i da ćemo ostvariti pobjedu te se na kraju svi veseliti", rekao je kapetan Barišić.

Bivši kapetan Aljoša Vojnović također je najavio povratak na pobjedničke staze i slavlje s navijačima: "Nema straha pred vikend i svi jedva čekamo utakmicu. Ovom utakmicom možemo najviše dobiti i uvjeren sam, ako ju dobijemo, da ćemo sve zaboraviti i nastaviti pozitivnim rezultatima", završio je Vojnović.

Direktor marketinga kluba Alen Nađsombat najavio je brojne aktivnosti uoči derbija, pa će tako ponovno biti organizirano subotnje druženje s igračima na Trgu Ante Starčevića od 10:50 do 11:15, a uoči same utakmice će posebnim programom biti proslavljen 70. rođendan kluba.

ULAZNICE:
U subotu pojedinačne ulaznice te polugodišnje ulaznice možete kupiti od 10 do 17 sati na blagajni Istok. U nedjelju, na dan utakmice, ulaznice će biti dostupne na blagajni Istok od 10 do 15 sati te na blagajnama Zapad i Sjever od 12 do 15 sati. Ulazi se otvaraju 120 minuta prije utakmice (napomena: za utakmicu će biti otvoren i ulaz sjeveroistok). Ulaznice su personalizirane što znači kako ulaznica glasi na ime i prezime te je prilikom kupovine potrebno pokazati osobni dokument.

CIJENE:
Istok - 60kn (za članove BP kluba - 30)
Zapad - 80 kn (za članove BP kluba - 30)
Djeca i mladi do 15 god - 20 kn
Sjever - 60 kn

Izvor: Radio Osijek

 
Pratite SiB.hr bilo kad i bilo gdje! Posjetite naš mobilni portal m.sib.hr

Najave događaja

Utorak

Srijeda

Četvrtak